torsdag 27. juni 2013

Deilig gulrotkake i langpanne - fersk i mange dager

Dette er en stor saftig gulrotkake, som kan deles med mange sultne sjeler.

Lag kaken av:
6 dl sukker
6 egg
4,5 dl rapsolje
7,5 dl hvetemel
3 ts natron
3 ts bakepulver
3 ts kanel
1 kg. gulrot

Pisk egg og sukker ha i olje og de andre ingrediensene med raspet gulrot til sist.
Has i en stor langpanne og stekes på 175 grader i 45 minutter.
Avkjøles, og kan gjerne "hvile" til neste dag

Glasur rører du sammen av:
50 g mykt smør
1 ts vaniljesukker
125 g melis
1 box Philadelphia ost

4 kommentarer:

  1. Hei.

    Tusen takk for god kake, jeg vil bare bekrefte at den smakt vidunderlig..
    pappa

    SvarSlett
  2. Tusen takk Tine:-) :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Håper du får den til, mumset akkurat i meg siste stykket til kvelds :)

      Slett