Deilige grønnsaker handlet inn hos Olivenmat til helgens kulinariske "utskeielser" |
Siden jeg bare unntaksvis spiser poteter, pasta, brød eller ris så var det bare en liten sjerpings ang. sjokolade og frukt som trengtes. Grunnen til at noen kilo hadde krøpet på, var at jeg hadde blitt hekta på rawfood. I dette kostholdet er det masse deilige kaker og søte saker, masser rører og sauser som inneholder dadler og frukt. Det er selvfølgelig supersunt, men dadler, fikener og frukt er fremdeles "sukker". Rawfooden ble lagt litt på hylla, mens Skaldeman ble hentet frem fra glemselen. Skaldeman`s nesten nulltoleranse for karbohydrater og fult kjør med fett, er en effektiv slankekur. Han har masse deilige og lette oppskrifter og du er mett hele tiden.
Nå er de fem kiloene historie, så i vår skal jeg forsøke på det kunststykket og ikke følge noe kostholdsrettning, men spise bare hjemmelaget mat av grønnsaker, litt rått, litt kokt og lavkarbomat med minimalt med melkeprodukter. Jeg vet at moralen svikter hvis blodsukkeret svinger, så jeg skal gjøre mitt beste for å holde det i sjakk.
I kveld har jeg laget Paranøttrøre som jeg skal ha på salat til lunch og middag i morgen. Jeg har laget jordskokkpesto og hjemmelaget rå sjokolade til snacks/dessert.
På vei hjem fra farmor i dag var jeg innom Olivenmat og handlet med meg aubergine, pak-choy, en flott rødbete, okra og masse annet godt som skal bli til deilig mat i løpet av helgen. Olivenmat blir bedre og bedre på ferskmat, og har et utrolig utvalg i friske eksotiske grønnsaker.