|
To poser grønnkål fra Reindyrka, skylt og snurret i salatslynge |
Hjemmehelger er det ikke mange av hos oss, men denne helgen er vi hjemme og da må vi lage noe å kose oss med. Jeg skal bruke helgen og begynnelsen av uken på å komme i ketose, så de store krumspringene blir det ikke, men denne chipsen kan jeg spise.
Det er
Silje som har oppskriften jeg har fulgt, og jeg anbefaler å gjøre akkurat som henne, det gjorde jeg og fikk et vellykket resultat.
|
Grønnkålen ferdig massert med masse, litt av et putlearbeid, men resultatet ble bra |
Har i ovenen nå. jeg bruker bare å steke de :)
SvarSlettNydelig! Jeg er misunnelig på alle dere grønnkålbloggere om dagen. Dyrket i fjor men ble oppspist av ulumskheter. Tørker plukksalat som en fattig erstatning om dagen, men blir ikke helt det samme!
SvarSlettNam nam, dette ser digg ut ja :D Fine bilder du tar :o) Laget kalechips i forrige uke, og merkelig nok så har jeg ikke spist opp alt ennå! Men de står seg like godt i kjøleskapet- like crispy og digg <3
SvarSlett