Fjellturer og ferieturer

lørdag 27. august 2011

Grønnkålchips til lørdagskosen

To poser grønnkål fra Reindyrka, skylt og snurret i salatslynge
Hjemmehelger er det ikke mange av hos oss, men denne helgen er vi hjemme og da må vi lage noe å kose oss med. Jeg skal bruke helgen og begynnelsen av uken på å komme i ketose, så de store krumspringene blir det ikke, men denne chipsen kan jeg spise.
Det er Silje som har oppskriften jeg har fulgt, og jeg anbefaler å gjøre akkurat som henne, det gjorde jeg og fikk et vellykket resultat.
Grønnkålen ferdig massert med masse, litt av et putlearbeid, men resultatet ble bra

3 kommentarer:

  1. Har i ovenen nå. jeg bruker bare å steke de :)

    SvarSlett
  2. Nydelig! Jeg er misunnelig på alle dere grønnkålbloggere om dagen. Dyrket i fjor men ble oppspist av ulumskheter. Tørker plukksalat som en fattig erstatning om dagen, men blir ikke helt det samme!

    SvarSlett
  3. Nam nam, dette ser digg ut ja :D Fine bilder du tar :o) Laget kalechips i forrige uke, og merkelig nok så har jeg ikke spist opp alt ennå! Men de står seg like godt i kjøleskapet- like crispy og digg <3

    SvarSlett