tirsdag 8. januar 2013

Min bok på vent er "De usynlige" av Stef Penney

Beate inviterer oss igjen til å fortelle litt om hva vi har på vent i bokhyllen. Denne tirsdagen skal jeg til å begynne på "De usynlige" av Stef Penney. Hun har skrevet en bok før, "Ulvenes skygge" og den fikk Costa Book Award i 2006, så kanskje det er et gullkorn jeg sitter med i hendene?
På coveret lover de at dette er en stilfull crim noir, fra rom-miljøet. I Bergen treffer vi representanter fra romfolket på hvert gatehjørne, kanskje jeg kan lære meg å se på dem med nye øyne etter denne boken. Eller kanskje ikke...Stef Penney bor i London. Hun er født og oppvokst i Edinburgh og har studert filosofi og teologi. Etter å ha regissert to filmer debuterte hun altså med
I ulvenes skygge, som ble en bestselger over hele verden. Boken gis ut på Bazar forlag 7 februar 2013

"Rose Janko er forsvunnet. Det har gått sju år siden hun forsvant og ingen har sagt et ord. Da Rose giftet seg med den kjekke Ivo Janko ble hun en del av en reisende sigøynderfamilie. Mange undret seg over det - passet de virkelig sammen? Rose er stille og sjenert, Ivo er fåmælt, men karismatisk.Ryktene går om at hun stakk av da sønnen hennes ble født med familiens genetiske sykdom. Men faren hennes, Leon, er ikke så sikker. Han vil vite sannheten om forsvinningen og hyrer en privatdetektiv for å finne ut av det."

10 kommentarer:

 1. Denne ser jeg virkelig frem til å lese og har den i hyllen! Jeg begynte på "Den andre siden av gleden" i går og den var veldig bra, slukte halve boken på sengen i går kveld!

  SvarSlett
 2. Ikke en av de bøkene jeg setter øverst, tror jeg. Har et par andre "utenfor komfortsonen" som jeg skal gjennom først. "Den andre siden av gleden er en av dem Beathe, men nå har Agnes stjålet den ... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe....det gjorde hun jammen rett i,det er en fin bok!

   Slett
 3. Høres unektelig spennende ut! Men med så mange ventebøker tror jeg ikke den blir satt øverst på lista. Tida får vise! Det hender jeg gjør ting jeg ikke har planlagt, og innefor min bokverden kan mye skje.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er mye som skal ta hensyn til. Jeg liker å lese bøker ferdig før jeg begynner på en ny, men kommer det en biblioteksbok, så må jeg stokke om på det. Siden De usynlige er min, rykket den ned på listen, da jeg nå var å hentet Før snøen kommer på biblioteket. Sånn er det bare :)

   Slett
 4. Så nysgjerrig jeg ble på denne, må følge med om det kommer en omtale skjønner jeg:) Ny forfatter og ny bok for min del:) Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
 5. Denne har jeg ikke hørt om, virker spennende..:)

  SvarSlett
 6. Har kikka på denne og jeg kunne absolutt tenkt meg å lese denne jeg også! Så mange bøker og så altfor lite tid...
  Nyt dagen :o)

  SvarSlett
 7. Virker som en spennende historie, og coveret liker jeg veldig godt!

  SvarSlett