tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år!

Utrolig kult hotell med kjempegod mat!!
Nyttårshelg på Finse er en magisk opplevelse. Værmeldingen lurte oss til å ikke ta ski med, så vi reiste med forventninger om skikkelig ruskevær, med kun bøker, spill og strikketøy i kofferten. Det er åpent og fritt på Finse, og sol og måne er aktivt med når det gjelder å skape magi.
Hotellet var fult, men rommet vi fikk var heldigvis rolig. Det var en meget homogen gjeng med slanke, spreke mennesker (uten barn) i alderen 30-45. Kjøkkenet imponerte stort, både maten vi fikk på lillenyttårsaften, og  6-retteren de serverte på nyttårsaften var fantastisk. Litt dumt at de insisterte på å servere Sondre fra barnemenyen, han er jo vant med å spise like standsmessig som oss. Også har de den ideen at barn og voksne ikke skal spise sammen. Kanskje ok når barnet er 1, men når de er litt eldre og klarer å gafle i seg selv, er det jo koseligst å spise samtidig.
Nok om det. Frode og Sondre kan ikke holdes innomhus lenge av gangen, så heldigvis hadde de miniski til salgs i "butikken", så Sondre fikk sin jomfrutur på de livsfarlige plankene. Takk og pris for masse myk snø, det ble ingen blåmerker.
Her må det ha gått hardt for seg...
Vannet foran hotellet er alltid fult av kitere
08:30 fra hotellrommet, månen forsvinner for dagen bak fjellet
Sondre storkoser seg for første gang på mini-ski

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar