søndag 6. januar 2013

Ny treningsgiv i det nye året - uke 1

Det nye året startet med luftige drømmer om å bli fast i fisken å få en kondis jeg kan stole på holder opp 1850 høydemeter. Jeg har planer om å gå opp Skåla og Monte Baldo til høsten, så da er det bare å snøre på seg joggeskoene.
At jeg har lyst å ta av noen ekstra kilo er også motivasjon til å bytte ut go`stolen med joggesko litt oftere.Onsdag 2/1: Stepptime og en time mage/lår - må jo begynne rolig...
Fredag 3/1: Gåtur fra Rolland til by`n 1 time og 50 min.
Søndag 6/1: Tur opp på toppen av Veten 1,5 time t/r

De tre første dagene fastet jeg fra om morgenen til middag. Jeg drakk tomatjuice, vann og grønn te. Til middag hadde vi fylte sopp, og annen vegetarisk mat som ikke hadde karber, så det skal ikke være lenge nå før jeg er i ketose.
Her kan du se Sanninga om trening som NRK sendte i uken. Interessant om hvordan vi responderer forskjellig på trening.

3 kommentarer:

 1. Flinke du! Skal se dokumentaren, ser interessant ut.

  SvarSlett
 2. Så den dokumentaren forleden, skulle gjerne ha blitt testet slik at jeg visste mer om hva som funket for meg :-)
  Har vært igjennom tre løpetreninger (de tre første!) og to runder med styrke denne uken, er godt fornøyd. Måtte det bare vare!
  Men skulle gjerne blitt like god i motbakker som deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har funnet ut at jeg responderer dårlig på trening. Kondisen blir liksom aldri sånn som jeg vil ha den. Men, men, "den som trener spiser ikke" er mitt litt omskrevne ordtak. Lykke til med treningen fremover. Vi får få med oss jentene å melde oss på ett eller annet løp, sånn at vi får vist litt muskler :)

   Slett