Så raskt kan det være å lage gourmet mat |
Fisken: Ønsket antall fileter av steinbit eller annen foretrukken fisk legges i en ildfast form. Smør toppen med et generøst lag med pesto. Hakk nøtter og strø dette oppå. Stekes i ovn 200 grader i ca. 20 minutter.
Pastinakkpurè: Skrell, kutt og kok 5-6 pastinakker og 1 potet. Lag purè med smør, fløte, salt, pepper og masse timian.
Rosenkålen: Kutt av bunnen på rosenkålen sånn at de ytterste bladene faller av. Slipp dem oppi kokende vann og la dem koke 1-2 minutter. Avkjøl. I en stekepanne har du i olje og en god klatt med sennep. Når fisken har noen minutter igjen, har du rosenkålen i stekepannen og steker dem på litt sterk varme i 4-5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Det hele er faktisk gjort på en halv time. Nam, nam og nyt maten :)
Nydelig! Enig i at mye lekkert kan trylles fram, bare en bruker fantasien. Jeg elsker å lage festmat!
SvarSlett