søndag 22. januar 2012

Søndagstur i strålende vær til Gravdalsfjellet

I denne byen er vi ikke bortskjemt med mye blå himmel, så da solen sto opp og avdekket at himmelen var skyfri, var vi ikke sene om å grave frem broddene. Til deg som tror at det ikke går ann å gå på fjellet når det er litt isete og glatt. Tro om igjen! Med disse broddene går du fjellstøtt både opp og ned. De er like gode på bart fjell som is og skare.
Andre topp på vår helt egne Topptrim var Gravdalsfjellet, med bare 251 høydemeter mente vi dette skulle bli en enkel sak. Turen gikk fra Fyllingen og opp til Viggohytten. Her var det åpent, og noen hyggelige folk spredde om seg med deilig vaffellukt.
Etter en liten pause for å nye utsikten gikk vi videre opp til Gravdalsfjellet, som ligger like bak Viggohytten. For å gjøre turen litt mer spennende/slitsom, fant Frode ut at det sikkert var gøy å gå en runde utenom sti for å komme ned igjen. Vel, noen syns det der var gøyere enn andre...
Uansett var det deilig å være ute i skikkelig påskevær, med masse snø (ca. 30-40 cm på toppen) og strålende sol.
Sondre fryder seg over all snøen som er her oppe
Vi støtter alltid dugnaden til de som steker vafler på sånne hytter
Herr og Fru Fjellfant

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig med en søndagstur sammen med familien din på fjellet i et så strålende vakkert vintervær. Flotte bilder som er hyggelig å se på- med ditt nydlige smil :-D Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 2. Så koselig! Burde komt meg ut i finværet jeg også... :)

  SvarSlett
 3. Det så DEiLIG ut! Vi burde hatt sånne brodder. Vi sitter murt inne i dag fordi det bare er jeg som har brodder (sånne vanlige) og her er det flere cm is med litt snø på toppen.. så veldig glatt!

  Takk for turinspirasjon! :)

  SvarSlett
 4. SV: - fet fisk og linfrøolje!

  Jeg sluttet med omega 3-tilskudd etter at jeg så en dokumentar om fremstilling av olje til omega 3 kapsler(fysj!). Vegetariske produkter inneholder også omega 3, som linfrø olje. Men eneste kilden til DHA er fisk (ALA derimot finnes i mengder i oljer og nøtter)

  Skriver litt om det her:
  http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.com/2011/11/aldri-mer-omega-3-kapsler.html

  Men det er sikkert litt uenighet om en trenger alle omega 3 fettsyrene eller om en klarer seg med bare noen av dem. (Vil tro mange vegetarianere ikke spiser kosttilskudd laget av fiskeprodukter? I hvert fall ikke veganere!) :)

  SvarSlett