tirsdag 31. januar 2012

De fleste tirsdager har jeg "Gjøre-ingenting-kveld"

Jeg trener med venner på helsestudio mandag, onsdag og torsdag. Onsdag har jeg ofte teater,  så den kvelden er alltid booket med ett eller annet kjekt.
Tirsdag derimot, er en dag hvor jeg kan slippe å gå ut igjen etter arbeid, hvis jeg ikke har lyst. I dag har jeg ikke lyst. Jeg blir inne og skal forsøke å gjøre ingenting.
Det er ingen enkel sak. Sitte i lotus og meditere? Legge meg ned på yogamatten og sette på en avspenning? Jeg burde sikkert benyttet anledningen når resten av familien er på trening, men... da kommer bare "skal bare" monsteret og plager meg.
På "gjøre-ingenting-kvelden" min i kveld har jeg startet på en ny bok. Det er Jussi Adler-Olsen`s "Flaskepost fra P". Grufult spennende greier, en av fler bøker jeg fikk låne av min kjære mamma sist jeg var hos henne.
Jeg skal strikke ferdig et erme og sette det på rundpinnen sammen med det andre ermet og bolen, men det venter jeg med til Sherlock`ken i kveld.
Jeg har laget sjokoladerullekake (hysj.... ikke si det til noen). Torsdag får vi besøk av eldstemann, og denne spesielle rullekaken heter Erlends i min eldgamle kokebok, fordi han en gang da han var liten erklærte at det var den beste kaken i verden.
Jeg har også laget middag til i morgen, Elin`s deilige Thaisuppe. Oppskriften er oppjustert til 4 personer, og vi skal ha marinerte scampi oppi. Takk for inspirasjon Elin, bilder og min versjon av oppskriften kommer i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar