torsdag 26. januar 2012

Teater og shopping i Tigerstaden

Grytidlig i morgen, hopper gemalen og jeg inn i vår nye RAV4 og setter kursen mot Flesland. Her blir vi ikke lengre enn nødvendig, men tar første fly til Oslo. Anledningen (trenger man en?) er et besøk i Nationaltheateret, på kvelden for å se Franz Kafka stykket Forvandlingen. Med Nick Cave i orkestergraven, ( i alle fall musikken hans) kan dette blir utrolig bra. Eller utrolig dårlig.... Etter å ha lest boken, er jeg veeeeeeeeldig spent.
På formiddagen blir Frode og pc`en hans parkert på hotellet, mens jeg sjekker ut om det er noen kule butikker i denne pitte lille hovedstaden vår. Lørdagen tar vi turen ut til Sandvika for å leske oss på Helt Rå. Jeg har bestemt meg for å holde meg i ketose, så jeg må være forsiktig med hva jeg putter i snasken. Håper å komme tilbake med mange fine bilder av både teater og restaurant fra "storbyen".
Sjekk ut den spennende menyen deres, her blir det vanskelig å velge...

2 kommentarer:

  1. Kos deg masse i hovedstaden :-) Masse hyggelig og spennede du har på programmet. Kultur er viktig og stimulerende. Vet ikke om du har hørt at Helt Rå i Oslo er nedlagt. Ble det nå nylig, men avdelingen i Sandvika er åpen :-D

    SvarSlett
    Svar
    1. Å nei... tusen takk for at du ga beskjed. Får sjekke ut den i Sandvika.

      Slett