lørdag 29. mars 2014

Ut på litteratur-tur i fineværet

Gåsunger i sommersol - endelig er det vår i Bergen

I dag hadde jeg så mange forskjellige ting jeg hadde lyst å gjøre at jeg ble nesten litt handlingslammet. Jeg lot DnS klare seg selv, og dugnaden med Almåsgårdens venner måtte også klare seg uten meg. Sønnen sto og hoppet i hyllen og ville være med meg ut i solen, så den havnet i sekken sammen med fotoapparatet, og avgårde gikk vi. Jeg hoppet av bussen i Sandviken og gikk Fjellveien hele veien til Forskjønnelsen. Jeg har muligens nevnt det før, men må bare si det igjen, Bergen er en fantastisk fin by!
Halvveis på turen stoppet jeg innom min farmor og fikk pratet litt med henne, før jeg vandret videre ut mot USF Verftet for litt forfriskninger ved vannkanten. Sønnen fikk komme opp av sekken da godsakene kom på bordet, og jeg var grundig parkert. Etter at Frode var kommet ned fra sin tur på Gullfjellet, lokket jeg med lunch i solen, og han heiv seg i bilen og kom å hentet meg. Jeg har lest noen lunkne anmeldelser av Jo Nesbø sin siste bok, men jeg synes han skriver drivende bra. I morgen er det min tur å være med på Gullfjellet, så da blir det ikke så mye tid til lesing. Har du hatt en fin lørdag i solen?

Boklunch i solen :)

9 kommentarer:

 1. Må flire litt av meg selv akkurat nå for med det samme jeg leste setningen: Sønnen sto å hoppet i hyllen.. så tenkte jeg i noen sekunder på sønnen din før det gikk opp for meg at det selvfølgelig var boken du snakket om... hehe.. Høres ut som du har hatt en strålende dag i solen og JA, Bergen er VAKKER! Her har det blitt lest litt og ikke minst så har jeg begynt på sangheftene & Fotobok til Joachim sin konfirmasjon så nå er jeg godt i rute uten at det blir stress. Men jeg må se å få tatt meg en liten tur i morgen om været er bra. Ha en fortsatt fin lørdag,Tine:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skjønner at du humret litt av den der. Nei, Sondre sitter trygt i sofaen :) Det er mye som skal ordnes til en konfirmasjon, heldigvis er det noen år til det er vår tur.

   Slett
  2. Høres bra ut at han sitter trygt! hihi... Ja, det er mye som skal ordnes med og jeg hadde konf i fjor også og det blir litt voldsomt. Men det er nå heldigvis yngstemann og da er vi ferdig med konfirmasjoner.

   Slett
 2. Ja, nå om dagen må man nyte det som nytes kan. Bergen ser herlig ut, må innrømme at jeg har bare vært i Bergen en gang som ung.
  Jeg har vært på hytta i dag, vi har hytte 15km hjemmefra, perfekt! Da kan man sykle dit eller kjøre som vi gjorde i dag, bare for å slappe av!
  Ha en fortsatt fin helg

  SvarSlett
 3. Kos deg med lunchen og været. Selv gruer jeg meg til våren og sommeren. Dagene føles som en evighet da. Liker mørkekvelder:)
  Det er sol og våraktig her også selv om det er litt snø (skjønt ikke overalt), men har holdt meg inne og lest. Er redd hvis jeg går ut i sola blir jeg kanskje forandret til støv? hihi.

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enten er du et troll, (noe jeg tviler sterkt på) eller har du pollenallergi. Min farmor har det, og selv om hun ikke har vært utenfor en dør på evigheter, satt hun og snufset i dag. Føler med alle som ikke nyter våren :)

   Slett
 4. Ahhhh...det såg og høyrdes skjønt ut. Lengtar av og til tilbake til by'n. Vi budde der i 3 1/2 år og storkosa oss. Flott by! Ønskjer deg ein minst like fin søndag:-)

  SvarSlett
 5. Jeg ogs lest først sønnen din, hehe… jaja men det ble fort oppklart da. Bergen er en fin by, nesten like fin som Trondheim.;) Jeg var noen helger i Bergen da jeg tok hypnoterapeut-utdannelse, og tre dager med jobben på en konfernase for noen år siden. Da hadde vi byvandring med Gunnar Staalese,. Det var gøy. Mulig jeg har fortalt det før.. I dag har jeg vært mest inne, pga forkjølelelsen, mend et ble en liten tur for å handle et par ting og da ble det med to nye bøker hjem også..;) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gunnar Staalesen er en fantastisk forfatter og resurs for Bergen på kulturfronten. Har også vært på vandring med ham, og utallige bokbad :) Gikk du på kurs med Ronnie Hansen eller? Kjenner til ham :) God bedring, ser frem til smakebiten din i morgen :)

   Slett