tirsdag 4. mars 2014

Når bøker må vente - en hilsen på en tirsdag

Klar for en lang dag i sofaen 
For meg som er knusegod på å lese ferdig bøkene jeg begynner på på rappen, er det litt rart å ha fire påbegynte bøker liggende i vinduskarmen. Det burde være overkommelig å lese dem ferdig, og det skal jeg før jeg begynner på enda noe nytt, men det blir ikke i dag.
Nå leser jeg nemlig noe veldig fengslende på iPad`en og det skal jeg fortsette med i hele dag. Karin sitt morsomme innlegg fikk meg til å brygge meg en kanne  Yumchaa Gentle Giant, så nå er det padda på pute på fanget, beina i sofaen, og en lang avslappende dag i heimen. Grunnen til denne "luxusen" er at mitt legebesøk i går resulterte i en to ukers sykemelding. Jeg har prøvd å ignorere noen streptokokker som har trøblet med meg en stund, men nå gikk det ikke lenger, og jeg måtte kaste inn håndkledet.
Ha en strålende tirsdag alle leseglade venner!Besøker du Beathes bokhylle i dag 
finner du tips om masse
fint lesestoff!

15 kommentarer:

 1. Uffda, streptokokker er ikke til å spøke med! Men godt at du har så mange flotte bøker på vent :) God bok og god bedring :)

  SvarSlett
 2. Huffda, det hørtes ikke noe særlig kjekt ut! Eneste positive er at du får enda mer tid til lesing og det er da noe. Marklund har jeg ikke lest noe av enda. Du må ha masse god bedring og pleie deg som best du kan.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk begge to. De som kjenner meg godt vet at min normaltilstand er ganske aktiv, så å skulle holde meg i ro, gir faktisk en utfordring. Energien er jo mye lavere enn vanlig, og når jeg slutter å bite tennene sammen for å kjøre på, så føles det godt å lugne ned.

   Slett
 3. Ah, nå skjønner jeg hvorfor du skal sitte rolig og lese en dag. God bedring, ikke gøy å være syk (og stille), men desto bedre blir det å bli frisk. Kos deg meg Marklund, det er nok sånn sluke på en dag bok:-)

  SvarSlett
 4. God Bedring Tine, og trøsten må jo være at du har mange gode bøker å underholde deg med. Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 5. God bedring! Nyt tida til lesing, så kommer du deg raskere ut i løypene igjen!

  SvarSlett
 6. God bedring Tine! Det gjør sikkert godt for kropp og sjel å slappe av litt. Kos deg med bøkene.:)

  SvarSlett
 7. Riktig god bedring! Mitt legebesøk i dag resulterte i 50% sykemelding. Det skal bli godt å komme tilbake på jobb litt. Jeg har det sånn at jeg ikke får lest noe når jeg er syk, jeg er helt håpløs sånn. Men i dag, når jeg er ferdig med bloggene, skal jeg plukke opp en av de mange bøkene jeg har begynt på :-) Ønsker deg en fin dag, Tine!

  SvarSlett
 8. Bare man klarer å lese litt, er det ok å være syk, tenker jeg... ;-) God bedring, likevel da!

  SvarSlett
 9. Heldig du som får være sykmeldt i "bare" to uker. Håper du ikke blir sykmeldt like lenge som meg i månedsvis. Håper du får lest mye og at formen din blir bedre:)

  SvarSlett
 10. Raushetens tid las eg i sommar og den likte eg veldig godt. God betring :-)

  SvarSlett
 11. Fint bilde av bøkene på vent! Ønsker deg god bedring :)

  SvarSlett
 12. God bedring! Putt beina på bordet, padden eller boken i fanget med god samvittighet. Viktig å ta vare på seg selv og gjøre ting en liker når man skal bli frisk! :-)

  SvarSlett
 13. Huff, god bedring og kos deg med alle bøkene dine :)

  SvarSlett