Ingredienser til en fantastisk god suppe (glutenfri) |
Sånn lager du sopp suppe:
1 løk
2 fedd hvitløk
en liten skål tørket sopp
Litt østerssopp
Litt Shitakesopp
1 boks fløte
5 dl grønnsak- eller sopp buljong
salt og pepper
Hell kokende vann over den tørkede soppen og la det stå i 30 min.
Fres løk og hvitløk.
Skjær soppen i skiver og stek dem med løken.
Ha det hele i foodprosessoren og kjør til en jevn mos mens du sper med buljongen.
Ha det så tilbake i pannen og kok opp. Spe med fløte og krydre med salt og pepper.
Serveres med foccacia som gjerne dyppes i en skål deilig olivenolje.
Lager du den søndagskvelden har du en flott "fastfood" kjøttfri mandag |
Med olje direkte fra årets olivenhøst i Palestina, må vi ha brød som tilbehør |
Det så kjempegodt ut! Spesielt brødet:)
SvarSlettSoppsuppe er så godt! Venter besøk neste uke, så da skal jeg sannelig lage en suppelunsj. Takk for fint tips. Og så fine bilder!
SvarSlettSer nydelig ut!
SvarSlettNam! Skulle gitt mye for å få god, hjemmelaget vegetarmiddag nå!
SvarSlett