tirsdag 19. februar 2013

Boken på vent

Jeg er en flittig leser av mange fine bokblogger, og lar meg lekende lett rive med når dere skriver så flott om de gode bøkene dere har lest.
Noen spør jeg pent og får tilsendt fra forlaget, det hender jeg kjøper en bok, men de fleste bestiller jeg på biblioteket.
Siden det nå har vært Notabenesalg og Mammutsalg, så er stabelen av uleste bøker blitt ganske høy. Det er nesten så en ivrig leser blir litt svett.
I går leste jeg ferdig Håkan Nesser sin avslutnings bok om Gunnar Barbarotti.
Den var vidunderlig, og jeg hadde bestemt meg for å la den synke inn og vente med neste bok til i dag.
Belinda Bauer hadde imponert stort med sin første bok "Blacklands", og gårsdagens lille fysiske fostring ble en tur til biblioteket for å hente hennes andre bok "Mørke dager".
Jeg klarte selvfølgelig ikke å vente,  og jeg kan bare melde at den begynte veldig bra.

Siden jeg trengte en god bløting i badekaret, endte det med at jeg heller ikke klarte å vente med å begynne på min neste lydbok. Chelsea Cain sin "Døden to ganger". Den begynte skikkelig creepy, så det ble sporenstreks bestemt at på fridagen min i dag skal jeg gå hjemmefra til by`n, for å besøke farmor. Dette tar to timer, og er boken skikkelig bra, går jeg kanskje hjem igjen også.
Ikke så mange bøker på vent på biblioteket for tiden, men to av dem er bøker jeg har bestilt på tips fra dere.  Flere bøker på vent finner du hos Beate :)

Reserveringer

Passer det ikke å låne disse nå?

  Forfatter/Tittel  Materiale  Dato for bestilling  Plass i reserveringskø       
Lang, Maria 
En morder lyver ikke alene 
Bok16/02/2013 (Endre)Nr. 01, bibl. har 4
(0 på hylla)
Avbestill
Odell, Jonathan 
Helbredelsen 
Bok15/02/2013 (Endre)Nr. 12, bibl. har 7
(0 på hylla)
Avbestill
Delaney, Joseph 
Vokterens kamp 
CD Lydbok07/01/2013 (Endre)Nr. 01, bibl. har 5
(0 på hylla)
Avbestill
Holt, Anne 
Skyggedød 
Bok15/11/2012 (Endre)Nr. 29, bibl. har 16
(0 på hylla)
Avbestill

10 kommentarer:

 1. Hjelpe meg for en spreking du er! Blir stum av beundring her jeg sitter. Det er mange gode tips der ute i bokblogglandia og er det en bok som ikke faller i smak er det jo ikke så farlig, det skal litt til om alle skal like det samme. Blacklands fikk jeg i går,men den må finne seg i å vente litt for jeg har endel bøker jeg skal lese ferdig først. Det går litt trått med lesingen her nå,men en lesesperre vil jeg ikke kalle det helt ennå. kos deg med fridagen og bøkene du skal lese og høre:-)

  SvarSlett
 2. Her var det ikke så rent få bøker på vent nei! Mye bra lesning!

  SvarSlett
 3. Spennende med god krim og fine bøker på vent..:)

  SvarSlett
 4. Aiai, spennande! Eg er stor fan av Chelsea Cain - og Archie og Gretchen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skjønte nesten at jeg har blitt kastet ut i noe som er en serie. Her har skjedd mye grusomt, før "Død to ganger" starter. Uhyggelig spennende allikevel :)

   Slett
  2. Bøkene er såpass sjølvstendige at dei kan lesast kvar for seg, men eg vil tru ein går glipp av ein del når ein ikkje les dei kronologisk. Eg har skrive litt om serien:
   http://beroene.blogg.no/1349209698_splatterkrim.html

   Slett
 5. Mange flotte bøker på vent! Jeg har lest Anne Holts "Skyggedød" og likte den faktisk veldig godt :)

  SvarSlett
 6. Ser nesten ut som leselista mi dette!
  Lånte "skyggedød" som lydbok på biblioteket, men den er helt ødelagt selv om den er ganske ny... Maria Langs siste "Mord på kirkegården" står i hylla og mens jeg maler dørkarmer (!) hører jeg "Helbredelsen" som lydbok!
  To timers spasertur med grøss og gru på øret høres fristende ut; nyt boka, dagen og turen ;o)

  SvarSlett
 7. Ser ut til at du har mange fine bøker på vent her. Jeg har og blitt flinkere til å låne på biblioteket. I dag har jeg vært å lånt Unni Lindell sin bok Djevelkysset

  SvarSlett
 8. Det så ut som en spennende venteliste hos biblioteket :-) Håper du liker dem godt og. Delaneys fire (foreløpig) bøker er virkelig bra synes jeg. Og jeg forelsket meg i Maria Lang etter En morder lyver ikke alene :-) (Nå har jeg lest det jeg kan finne på bibliotekene i Norge av Maria Lang!)

  SvarSlett