fredag 8. februar 2013

Den enes død - den andres brød... - Det er salg på Notabene!

Har du en Notabene i nærheten bør du ta turen innom 
Influensaen er på hell, og i dag testet jeg formen ved å våge meg den lille spaserturen det tar, å gå bort til biblioteket. På returen gikk jeg forbi Notabene, og så til min store fryd, at her var det salg. Ikke bare sånn, rydde litt på lageret salg, nei, et skikkelig salg med masse bøker til kr. 25,- pr. stk.
Da jeg hørte Petter Næss forrige lørdag, snakke om Mørketid som han har regissert på DnS, bestemte jeg meg for å lese Ellingbøkene. Til min store glede fikk jeg i dag et samlebind med alle fire bøkene, til den latterlige prisen 25,-
Jeg benyttet også muligheten til å fylle opp sommerbiblioteket med billig (men bra) pocket, som jeg kan legge fra meg rundt om i Europa, etter hvert som vi forflytter oss.
To lydbøker og en spenningsroman ble det på Sondre også, som var lykkelig i dag over å komme seg på skolen, etter å ha vært hjemme syk i tre dager.

3 kommentarer:

 1. Så kjekt å få gjort slike kupp! Grattis med nye bøker:-)

  SvarSlett
 2. Jeg er på vei til byen for å treffe venninner og gå på opera i kveld. Det blir kjekt! Og jeg skal IKKE gå innom Notabene, som jeg må passere! Nå er det nok bøker for ei tid framover. Venter besøk søndag av en svoger som skal hjelpe meg å bygge ut bokhylla mi, men der er det allerede planlagt å sette inn alt som ligger rundt i huset - ikke noe nytt enda! Ha en god helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan bli nok bøker av og til. Jeg kjøpte egentlig ikke noe som skal leses med en gang, bortsett fra Elling som jeg hadde planer om å kjøpe. Jeg elsker opera, hva skal dere se/høre? Kos deg masse - og ha en strålende helg!

   Slett