tirsdag 26. februar 2013

Solkrem for første gang i år, vi gikk til Gullfjellet i strålende sol

Et stykke opp fra Redningshytten åpenbarer den nydelige utsikten seg
Vinterferien er i gang for barna, og det betyr at vi voksne også kan snike oss til et par fridager og gjøre noe gøy. I morgen skal Sondre stå på slalom med sin far i Myrkdalen, men i dag var det min tur, og vi tok turen til toppen av Gullfjellet.
Vi kjører inn til Unneland, og opp til Osavatn. Derfra tar det 50 minutter å gå til Redningshytten, og videre er det 1,5 time å gå opp til Gullfjellstoppen. Turen er merket med flotte varder, som viste seg frem i sin beste vinterpryd.
I dag var det perfekte forhold. Det lå litt snø oppå isen, og skaren var hard nok til at vi ikke gikk igjennom.  Snø er jo ganske "levende" å gå på, så sliten ble vi, men det var ikke glatt, og vi ble ikke våte.
Frode var oppe på søndagskvelden, og da gjemte han to sjokolader i varden. En utrolig god motivasjon til å suse oppover bakkene. Sjokolader ble funnet, og lunchen ble inntatt i vindstille omgivelser på toppen av Bergen. Det var ikke før vi var nede mot "Korketrekkeren" igjen at vi traff på folk, så som alltid, det lønner seg å være tidlig ute.
I dag hadde vi med rompe-akebrett til både liten og stor. Det anbefales! Jeg kan ikke huske å ha akt på skrekkelig lenge, og det var faktisk utrolig gøy. Litt (veldig) vont i bakenden har jeg nå, men det får vi ta med.
Sondre på toppen
JA! Sjokoladene lå der :)
Vakker steinvarde pakket inn i snø og is
Verdens greieste gutt som haler moren med på tur :)

4 kommentarer:

 1. Tenker det var fint å gå i dag og gutten er fornøyd ut:-)) Flotte bilder var det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var nydelig. Nå er jeg ferdig med fotoalbum og blogging, og kan kose meg med alle de fine tipsene fra Boken på vent.
   Skal lese ferdig Veke 53 i kveld, kom godt i gang i går, og det går smertefritt :)

   Slett
 2. Koselig tur! Jeg er på vei til Bodø for å treffe to barnebarn, gutter på 7 og 11 år, så da blir det vel noen trurer der.

  SvarSlett
 3. Søte fregner hadde han også! Misunner dere virkelig det flotte været og den fine turen. Er visst ingen av delene her nå...

  SvarSlett