tirsdag 26. februar 2013

Chelsea Cain sin bok Døden to ganger

Døden to ganger er den femte boken i serien om massemordersken Gretchen Lowell og etterforsker Archie Sheridan. Jeg har ikke lest de fire første bøkene, men hadde allikevel stor glede av å høre Døden to ganger.
Boken er lest inn av Anne Ryg, og hun gjør en utrolig god jobb i å få med alt det creepye som foregår. Dette er nemlig ikke en bok for sarte sjeler, men liker du syke hjerner og blodige beskrivelser, er dette boken for deg.
En ting er sikkert, når Let me go kommer på lydbok må jeg få med meg den også.

Rekkefølgen er denne:
Heartsick eller Ondskapens hjerte
Sweetheart eller Hjerterdame
Evil at heart eller Hjerterått
The night season eller Mørketid
Kill you twice eller Døden to ganger
Let me go (ikke kommet ut)

Sånn begynner historien i den første boken:
I ti år prøvde etterforsker Archie Sheridan og hans spesialgruppe å spore opp den mest aktive seriemorderen i det nordvestlige USAs historie. Så ble Archie lurt rett i en felle - han ble den vakre Gretchen Lowells siste offer. Men hvorfor, etter ti dager med grusom fysisk og psykisk tortur, slapp hun ham fri og meldte seg for politiet? To år senere er en ny seriemorder på ferde i Portland. Archie, som sliter både fysisk og psykisk etter Gretchens behandling, kommer tilbake som leder for sin gamle spesialgruppe. Han ønsker at den unge journalisten Susan Ward skal følge ham i etterforskningen og skrive en artikkelserie om ham. Men jo mer Susan får vite om Archie, jo mer forstår hun at han skjuler noe.

Tusen takk til Lydbokforlaget for lydfil, denne kan jeg lett anbefale!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar