onsdag 20. februar 2013

Teater på DnS: Pippi Langstrømpe med Katrine Dale i hovedrollen

Bilde lånt av DnS  :)
Pippi Langstrømpe trenger ingen introduksjon. Gammel og ung kjenner Pippi, Tommy og Annika fra bøker og den gode gamle svenske tvserien. Har vi ikke alle drømt om å være supersterk som Pippi som kan løfte hesten sin over hodet? Eller tenk å eie en sånn skattekiste full av gullpenger da?
I dag var det teaterklubben vår sin tur å se forestillingen.
Litt mektige blir vi fire voksne damer, der vi troner side om side, midt på rad fire, uten barn i mellom oss, men vi siger godt ned i setet, og prøver å gjøre minst mulig av oss.
Pippioppsettning er noe de har dreisen på, på DnS. Dette er sjette gangen de setter opp stykket, sist var i 2004. Det må være den mest moderne, musikalske og morsomme varianten av dem alle. Det var faktisk utrolig bra gjennomført, og vi (voksne) lo og koste oss gjennom hele forestillingen.
Katrine Dale var den sprelske Pippi, en rolle som hun greide med glans. De er jo alle like flinke, men Tormod Løvold og Kristoffer S. Aalberg, gjorde en fantastisk (lett trønderfientlig) tolkning av de litt blåste politimennene Kling og Klang. Stykket har siste forestilling 11 mai.
Løp og kjøp folkens, dette var meget bra barneteater!

1 kommentar:

  1. Dette var bra også for oss som påstås å være voksne :-)

    SvarSlett