tirsdag 9. juli 2013

Ferie i Østerrike - dag 3 og "hviledag"

Vi låner morfar sin flotte kikkert, her prøver Sondre den ut på utsikten fra Schmittenhøhe
Dette var det han så på: Zell am See
Det som skulle bli en dag uten lang tur, også kalt hviledag, ble ikke akkurat en hviledag for Frode og Sondre. De startet dagen med å ta bussen til fotballbanen i utkanten av Zell am See. Da de kom tilbake hadde jeg kost meg på kafe, med nesen i en bok, sjekket ut butikkene og handlet litt middag.
Vi heiv oss på bussen opp til Schmittenhøhe stasjon, og tok banen til toppen på 2000 meter. Her er det et svært restaurantanlegg hvor vi koste oss en stund og nøt god mat og drikke, utsikt og diverse flygeaktiviteter.
I dag var dagen for å innføre siesta også i Østerrike, så etter en liten hvil tuslet vi ned til sjøen for å sjekke ut badeanlegget. Her er det mulighet for å bade både i sjø og i basseng. Siden gutta boys var mye mer komfortabel i badebassenget i sportsanlegget, endte det med at de etter en stund ville opp dit, mens jeg tok med meg boken min og tuslet hjem.
Jeg må innrømme at de to dagene hvor vi var på tur hele dagen, føltes mye mer meningsfulle enn denne dagen hvor vi bare har drevet rundt. Når jeg ser på Frodes aktivitet med kart og iPad, og satser på ny flott tur i morgen...
Fin underholdning til lunchen i dag
En glad laks :)

1 kommentar:

  1. Håper morgendagen byr på stier, fjell, utsikt og hyggelige opplevelser! Ser virkelig ut som en fin tur- selv om du tydligvis ikke er helt fornøyd med "hviledag"! Desto berde blir det når det står "tur" på dagsorden igjen! Kos dere ;o)

    SvarSlett