onsdag 5. juni 2013

En liten oppsummering av lesing i den skjønne måned mai

I mai leste jeg 13 bøker. Det er i underkant av det jeg pleier å lese på en måned, men så forsøker jeg etter beste evne å kutte ned litt. Jeg prøver å komme meg ut på tur og kul-tur så ofte jeg kan, for jeg er vel fremdeles av den mening at livet skal leves, ikke bare leses om.
De to første bøkene ble en skuffelse i forhold til de tidligere bøkene av forfatterne, det samme gjaldt nr. 8. Karitas tok meg med storm, men bøkene tilsammen tok lang tid å lese.
Adam Jonsons bok var den som overrasket meg mest, med sin litt "tamme" tittel, var jeg ikke forberedt på en sånn perle.
Den boken som fikk mest oppmerksomhet i mai var nok Dan Brown sin etterlengtede Inferno. Denne begynte jeg på den dagen den hadde verdenspremiere, og jeg likte den veldig godt. Murakamis 1Q83 hadde jeg ikke tenkt å lese, for jeg syntes den første boken var rar, men selv om den bare fikk en 4`er er jeg glad for at jeg leste ferdig "trilogien".
Har du lest noen av de samme bøkene som meg? 

 1. Margaret Skjelbred - Gulldronning, perledronning - 4
 2. Belinda Bauer - Finders keepers4
 3. Kristin M. Baldursdottir - Karitas I5
 4. Kristin M. Baldursdottir - Karitas II5
 5. Adam Jonson - Barnehjemsbestyrerens sønn6
 6. Veronika Henry - Langhelgen4
 7. Dan Brown - Inferno5
 8. May Lis Ruus - Nattmannens datter bok 10 - 4
 9. Daniel Glattauer - Evig din5
 10. Haruki Murakami - 1Q84 bok 34
 11. Anna Gavalda - Breaking away - 4
 12. Cecelia Ahern - En avtale med livet3
 13. Ann Patchett - Undringens makt4

5 kommentarer:

 1. 13 bøker! Du slår meg. Har lest undringens makt og Iq84 og likte de veldig godt. Har lyst å les flere av bøkene på lista di :)

  SvarSlett
 2. Og du slår meg :-)
  Sjølv om me ofte les dei same bøkene, har eg faktisk berre lese ei av desse, nemleg 1Q84 bok 3. Men Dan Brown og Ann Patchett sine bøker står på vent og skal lesast i løpet av sommaren.

  SvarSlett
 3. Du trapper ned men har likevel lest 13 bøker,det er jammen meg ikke verst altså.Jeg er skikkelig imponert over hvor mye du får lest. Jeg har kun lest en av dem du har lest i mai men flere av dem står på leselisten min og flere av dem kunne jeg godt tenkt meg. I går satt jeg utenfor å leste i flere timer og i dag hagler det... Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Jeg er enig med Beathe, masse bøker har du lest. I og med at dine innlegg ikke dukker opp på Bokblogger, fanger jeg dem ikke så lett opp som de som kommer frem der.

  SvarSlett
 5. Gleder meg til Barnehjemsbestyrerens sønn kommer på besøk- enten hjem til meg eller til biblioteket!

  SvarSlett