tirsdag 3. desember 2013

Sagnet om Trollveggen er min bok på vent i dag


Flere bøker på vent finner du hver tirsdag

Det var dette blogginnlegget som fikk meg til å bestille boken på biblioteket, og nå har jeg fått melding at det er min tur å lese den. Jeg har ikke hatt tid å hente den, så spenningen stiger. Det er Gunvor Rasmussen som står som illustratør, og hennes tegninger liker jeg veldig godt. Jeg gleder meg!


Forlaget skriver:
Trollveggen er Nord-Europas høyeste loddrette fjellvegg, og et spektakulært syn der den står så majestetisk midt i Romsdalen, med sine karakteristiske tinder på toppen. Denne boka er ei barnevennlig tolkning av sagnet om Trollveggen, med fargerike illustrasjoner av den prisbelønte illustratøren Gunvor Rasmussen. Boka inneholder også litt fakta om Trollveggen, en beskrivelse av en familietur til Litlefjellet og ei oppskrift på lune Romsdalshorn. Frittgående Fruers Forlag vil med denne barneboka inspirere til naturglede.
Noen som har lest den?Og så noe helt annet....  :)Det er en lett flirende og småhumrende Tine som tar med at jeg var gjesteblogger på Lydbokbloggen i går. Veldig gøy å bli forespurt, og veldig artig å se på trykk det jeg mailet fra meg, for en uke siden. Gleder meg til å se hvilke andre blogger som skal komme med julegavetips her.

5 kommentarer:

 1. Så kult med lydbokbloggen da.. :) Ellers virker detet som en kul barnebok. Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
 2. Har ikke lest boka om Trollveggen, den ser jo riktig så frisk ut :)

  SvarSlett
 3. Ikke lest den. Ser søt ut :) Så gøy å være gjesteblogger da. Skal ta en titt på den siden. Jeg liker veldig godt lydbøker

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fin barnebok! Artig å være gjesteblogger da, var inne å tittet litt på innlegget i går:-) Jeg er ikke flink å høre lydbøker så kanskje jeg skulle utfordret meg litt på det neste år?

  SvarSlett
 5. Fint med tips om barnebøker! Har pakket inn en haug bøker som julegaver nå.

  SvarSlett