torsdag 26. desember 2013

Det nærmer seg nytt år - hvordan gikk det med forsettene for 2013?

Det er mange som fnyser av nyttårsforsetter, men jeg er et skippertak menneske, som stadig vekk føler for å skjerpe meg, så for meg er nyttårsforsetter helt naturlig. Når en blogger om dem, kan de jo bli fulgt opp også, og jeg tok en titt på forsettene jeg har hatt før.
I 2012 hadde jeg en konkret liste med 10 forsetter, og det er med skam å melde at 9 av 10 forsetter ikke er innfridd. I 2013 justerte jeg forsettene ned til fire litt mer vage mål for året, og sånn gikk det:

Lesemål: Lese mindre enn 108 bøker. Leselisten min sier nå 200 og er nok en del av årsaken til at de tre andre målene ikke er blitt innfridd.

Treningsmål: 51 turer og masse styrke. Treningsdagboken min viser 52 turer, men jeg meldte meg ut av treningssenteret, så det ble nok stryk her også.
Slankemål: - 6 kilo...  Aner ikke hva jeg veide i fjor på denne tid, men jeg har heller samlet meg opp 6 kilo, enn mistet dem.
Sosialtmål: Har meldt meg inn i Amalieskramselskapet og i Bergen Kulturforum og vært på arrangementer med begge to. Dette er sosialt men ganske upersonlig, så jeg føler ikke at dette teller så mye for mitt ønske om å bli mer sosial. Har også vært på ferie sammen med en haug med folk, og hatt julebord hjemme hos meg, noe som krever litt mer av mine sosiale evner. Ønsket mitt å være sammen med mine kusiner og fettere, kolleger og andre bekjente, har jeg ikke klart å sette ut i praksis, så dette forsettet fra i år tas med over i 2014.

Nyttårsforsetter for 2014:

Lese mindre: 130 bøker på et år må da være mer enn nok!
Gå mer: Som i fjor de samme 51 turene + 10 valgfrie fjelltopper!
Slanking: NÅ skal jeg ta av de 6 kiloene!  he, he....
Sosialt: Våge å stikke hodet frem, og invitere på samvær.
Shoppestopp: Ikke bruke penger på klær, sko og fjas til huset
Organisert: Lage ukemenyer, handle hver mandag, ikke kaste noe mat

Tar du en oppsummering på slutten av året, og har noen ønsker 
(hemmelige eller ikke) for det nye året?

2 kommentarer:

  1. lykke til men neste års forsetter :)

    SvarSlett
  2. Utrolig bra å lese 200 bøker og være i full jobb,jeg lander vel på ca 110 bøker så nesten halvparten. Jeg har planer om å få lest litt mer til neste år. Så er du flink å komme deg ut og i bevegelse og ikke minst flink til å delta på ulike kulturelle begivenheter, der har jeg masse å gå på og skal prøve å skjerpe meg det kommende året. Ønsker deg masse lykke til med målsetningen for 2014 og jeg er sikker på at du får det til! :-)

    SvarSlett