tirsdag 20. august 2013

Mari Stokke-Bakken sin debutroman er min bok på vent i dag

Boken heter "Nesten for alvorlig". Det er debutromanen til Mari Stokke-Bakken, som kom ut i begynnelsen av dette året. Jeg hadde ikke hørt om henne før jeg var inne på biblioteket sin side for å sjekke ut hvilke bøker de skal prate om på høstens Leseglede samlinger.
Der dukket hun opp, og jeg lærte at hun er ung, født det året jeg var russ, og bosatt i Bergen, opprinnelig fra Rennebu.
Leseglede er det Bergen Offentlige Bibliotek (hovedbiblioteket) som står for. Samlingene foregår første tirsdagen i måneden, og de har litt varierende format.
Jeg har vært noen ganger før, og hørt Frode Gryttens Murakamiforelesning, Merethe Lindstrøm som snakket selv om forfatterskapet sitt, og samtale om Vigdis Hjorts roman Hjulskift. Alle tre gangene har det vært veldig kjekt, så nå gleder jeg meg til 1 oktober kl. 19:00.

Boken ble bestilt på biblioteket, og de sviktet ikke. Men før jeg begynner må jeg gjøre en innsats på Kleopatra-fronten.

Da jeg googlet på boken fant jeg en flott omtale på bloggen Bokvrimmel, så hvis du vurderer å lese denne flotte debutromanen, ta gjerne en titt på hva hun skriver om boken.
Kanskje det er noen bloggere i Bergen som har lyst å være med 1 oktober? Det koster ingenting og er veldig uformelt.

Sjekk ut Beates bokhylle i dag hvis du har lyst
på tips til andre bøker å lese.

12 kommentarer:

 1. Det var en flott omtale av boken hun hadde skrevet. Historien virker veldig interessant så denne boken må jeg titte litt nærmere på, og får jeg lest den før oktober så hadde det jo være moro å gått på et slikt arrangement!

  SvarSlett
 2. Dette virker som en bra bok. Jeg liker å lese debutantbøker, så denne skal jeg nok finne. Jeg sitter i morgonkåpe og hører på at vinden uler og regnet bølger ned. Ingen uteaktivitet i dag.

  SvarSlett
 3. Ble nysgjerrig på denne!:) Notert ned!Høres gøy og koselig ut å delta i en lesesirkel. Fikk lyst å melde meg opp på en jeg også. Kanskje jeg skal det, hvis jeg ikke er alt sent ute med det. Må finne ut, hehe:) Takk for boktips! Kos deg med den og Kleopatra:)

  SvarSlett
 4. Denne har jeg lest om , me. Jeg er mer spent på deg og Kleopatra;)

  SvarSlett
 5. Denne ble jeg også nysgjerrig på. Men først og fremst ble jeg litt misunnelig :-) Vi har arrangement på biblioteket hvor jeg jobber også men det kan selvsagt ikke måle seg med det tilbudet de kan skilte med i en stor by :-)

  SvarSlett
 6. Denne skal jeg ta en nærmere titt på.

  SvarSlett
 7. Kos deg ikveld, så heldig du er som har dette tilbudet! Har vært på det en gang her i Fredrikstad, men det skjer jammen ikke for ofte!

  SvarSlett
 8. denne var ny for meg ... tusen takk for flott boktips :)

  SvarSlett
 9. Spennende, alltid så spennende med nye forfattere, og den omtalen gjorde meg nyssgjerrig

  SvarSlett
 10. Da var boken bestilt! Vanligvis ikke slike bøker jeg leser, men det var noe med omtalen som gjorde at denne må jeg lese! Kanskje jeg henger meg på 1. oktober. Aldri vært på noe slikt før, men jeg er jo tilhenger av å prøve nye ting.. hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjempefin tilbakemelding. Hadde vært kjempegøy å møte deg på arrangementet. Det er ingenting å kvi seg for, det har vært veldig uformelt og kjekt.

   Slett
  2. Ja! Det hadde vært veldig gøy så skal se om jeg ikke får det til. Nå ser det ut til at jeg har klart å lokke mannen med på nattmannen byvandring neste fredag! Gleder meg! :D

   Slett