onsdag 28. august 2013

Kaffe med musikk av Karin Brunk Holmqvist

Karin Brunk Holmqvist er nok en forfatter som de fleste har vært innom. Det viser seg når jeg titter etter at Kaffe med musikk er den femte utgivelsen hennes jeg leser, med Potensgiverne som den første. Hver gang har jeg tenkt at dette er litt for ultrakoselig etter min smak og litt for sukkersøtt og "gulligt", som de sier i nabolandet. Men, så er det jo morsomt da, og selv om damene er riktig så gamle, så var der flere ting å kjenne seg igjen i.
Sånn beskriver Silke forlag handlingen:


Kaffe med musikk? Hva er det? Slikt er ikke Viola, Inez og Olga vant til hjemme i det lille kystsamfunnet Brantevik. Men så vinner syklubbvenninnene en bussreise til Tyskland. Nysgjerrige, men nervøse setter de lite bereiste damene seg på bussen. 
Det blir en reise de sent vil glemme. Kvinnebedårere, innbruddstyver og engler på hotellrommet gjør at Inez må bruke håndvesken som våpen og at den blyge Viola livner til. 
Samtidig oppdager mennene deres hjemme i Brantevik både det ene og det andre om å holde styr på huset og å savne sin bedre halvdel. 

Her var det høy humrefaktor! Og jada, koselig var det til de grader, men boken er glad og lettlest og absolutt å anbefale. For å si det sånn, har du likt noe av det andre hun har skrevet, så elsker du denne.
Ta gjerne en titt på Anita og Beate sine flotte omtaler, hvis du fremdeles er i tvil om du vil lese boken.

Potensgiverne - Rapsgubbene - Sirile gentlemenn søkes - Rosa elefanter

3 kommentarer:

  1. Takk for link til meg,Tine. Jeg liker veldig godt disse bøkene og jeg var på nippen til å kjøpe de andre på svensk som ikke har kommet ut i Norge ennå. Jeg vil bli sånn som de når jeg blir gammel!

    SvarSlett
  2. Jeg har lest flere av hennes bøker. De er veldig artig å lese. Kommer nok til å lese denne også

    SvarSlett
  3. Takk for link Tine. Ja, den er Gullig.:) Hehe, så artig å høre det ordet igjen.:)

    SvarSlett