lørdag 22. februar 2014

Riktig god helg!! og leseplaner for vinterferien

Skolevinterferien startet i dag, og i år skal vi gjøre noe så tradisjonelt som å ta oss en hyttetur på fjellet. Her i Bergen har vi ikke hatt skikkelig snø i år, så det skal faktisk bli kjekt å oppsøke fjellheimen 2,5 time fra Bergen, som smykker seg med mengder av det hvite stoffet.
De som kjenner meg vet at jeg ikke har fornyet slalomskiene mine, og det er bare akkompagnert av høylytte sukk og stønn, at jeg går på langrennski, derfor innebærer noen dager i vinterfjellet oppakning av en helt annen kaliber enn det som guttene tar med seg.

Krim, sakprosa, dameroman og humor - i vinterferiens oppakning 
Det er ikke meldt sol, værmelderne sa faktisk i dag at de som ikke på fjellet, bør holde seg hjemme...  Vel, vi skal ikke reise før mandag formiddag, så mye kan ha skjedd til dess. Jeg er evig optimist og pakker solbriller, sitteunderlag og selvfølgelig et knippe bøker, for lange late dager i hytteveggen. I tillegg har jeg Sannheten om Harry Quebert-saken på lydbok, sånn i tilfelle jeg må ut på ski :)

Men, aller først er det hjemmehelg uten andre planer enn et etterlengtet frisørbesøk om noen timer. Skal du gjøre noe gøy i helgen?

10 kommentarer:

 1. For et herlig knippe bøker! Om jeg ikke tar helt feil er den første på vei i posten til meg, og den er jeg kjempespent på :) Her starter også vinterferien i dag. Både husbonden og jeg har jobbhelg, så det blir ikke de store sprellene. Men på tirsdag har vi tenkt å ta oss en liten harrytur og shoppe litt hos søta bror. Kanskje jeg finner noen spennende svenske bøker :) Ha en knallfin helg og god tur til både frisør og på hyttetur :)

  SvarSlett
 2. God helg og god ferie. Bra å lese at det ikke bare er jeg som liker å gå bortover-ski. Vi var på Skeikampen noen dager denne uka. Det var enormt med snø og en dag med sol. Den eneste i 2014. Helt utrolig - vi er inn i februar og sola er innebakt i en går graut.

  SvarSlett
 3. God ferie og spennende lesning!

  SvarSlett
 4. Spent på den Gilbertboka. Skammens historie ønsker jeg også å lese. Harrysaken har jeg så vidt begynt på, lover godt. Kos deg på ferie.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har gått tur i en time og 15 minutter i dag så Harry er jeg igang med, lover bra :) Skammens historie ble jeg sittende oppe med i gårkveld når gemalen gikk og la seg, forbausende fengende, lærerikt og interessant :)

   Slett
 5. Kos deg masse, med en bok i veska blir det jo uansett aldri feil ;)

  SvarSlett
 6. Synd ikke boken falt i smak hos deg, men vi kan ikke like alle bøkene heller. De to til høyre er jeg veldig nysgjerrig på, kanskje jeg må skrive en aldri så liten mail i morgen:-)
  Jeg har fire bøker jeg holder på å lese på så jeg håper at jeg får sjanse til å lese dem selv til uken selv om det er vinterferie.

  SvarSlett
  Svar
  1. Spent på om du henger deg opp i de samme tingene som meg :) Har et dypdykk i Skammens historie i dag, og nikoser meg. Har så vidt begynt på En mann... og ser at den har de samme gode kvaliteter som jeg kjenner igjen fra visse svensker.

   Slett
 7. Nå regner jeg med at dere er vel fremme på hytten. Hvor er det? Nyt ferien og boken(e) Dere er tøffe som trosser værmeldingen! Hehe...Ikke mye vinterferie på meg, men jeg skal nok få lagt inn noen gode opplevelser innimellom kjenner jeg meg selv rett.

  SvarSlett