tirsdag 11. februar 2014

Dagens bok på vent er En dør på gløtt av Marianne G. Farsund

I går kveld kom det en bok seilende inn i mailboksen min. Jeg elsker overraskelser, spesielt når det er nye norske debutanter det dreier seg om.
Etter å ha lest et par sider sittende ved pc`en, skjønte jeg at denne boken er av et sånt kaliber at jeg vil sitte i en myk sofa når jeg leser. Mailen ble videresendt iPad`en, hvorpå det beregnes en viss ventetid før paddeansvarlig får trylt den frem for meg. (Ja mer teknisk enn som så er jeg ikke...)
Tilfeldighetene ville ha det til at jeg selv satt og spiste granateplekjerner da jeg åpnet vedlegget, så jeg falt pladask for det nydelige coveret.
Jeg ser frem til å lese Marianne Grung Farsund sin debutbok En dør på gløtt med handling i Bergen.

Forlag: Comino Utgis: 12 mars 2014

Dette sier forlaget:
Ane lever tilsynelatende det perfekte liv med mann, to barn og en kreativ jobb. Likevel er hun aldri helt fornøyd. Ane har alltid en dør på gløtt til et annet liv, en annen kjærlighet, en annen Ane.
" En dør på gløtt" er en vakker historie om lengsel og valg, svik og kjærlighet.

Vil du ha flere lesetips, ta gjerne turen innom
Beathes bokhylle i dag 

Siden jeg er inne min andre måned av Shoppestopp, vil alle blogginnlegg
om Mamutsalget oversees (Min første utfordring på Shoppestopp-fronten)

Ha en super tirsdag!!

8 kommentarer:

 1. Hehe...de innleggene er nok lurt å holde seg unna da, jeg holder på med et innlegg men jeg får se om jeg gjør det ferdig. Denne måneden bytter jeg ut bokkjøp med noen nye planter og litt stæsj til stuebordet i stedet. Denne boken høres ut som noe jeg kan like, så den noterer jeg meg.Spent på å høre hvordan du liker den:-)

  SvarSlett
 2. Hmmm... Er det ikke litt sånn med veldig mange tru, at de holder døra på gløtt i tilflle noe bedre, mer spennende skulle komme forbi? Jeg er likevel ikke helt overbevist om at dette er ei bok jeg kommer til å lese- jeg vil i det minste vente å sjå hva du skriver da den er ferdiglest!
  Mammut er skumle saker, jeg har "redda meg" ved å legge inn ei LITA forhåndsbestilling, og satser på at det hindrer meg i å gå på større smeller ;o) Har kjøpt noen barnebøker for å gi bort- f.eks Vaffelhjerte som du skrev om forige uke- den gleder jeg meg til å kikke mer på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei, måtte du si at Vaffelhjarte er på Mamut? Fikk avisen i posten i dag, og bar den mellom to fingre rett i bosspannet, uten å se på fremsiden en gang :)

   Slett
 3. Hehe, så artig utfordring..overse mammutsalginnlegg du.. Antar du tar en kikk i alle fall litt sånn utpå når det blir resteslag..;)
  Ellers er boka fra bergen sikkert fin.

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fin bok å ha på vent, høres ut som en bok jeg også kunne tenkt meg å lest, så her noterer jeg ned. Er jo debutant å greier, nysgjerrig da:) Mammutsalget skal jeg ikke ta helt av på er planen, penger må spares. Men kanskje en liten bok eller to skal jeg vel greie å finne:) Kos deg med boken! :)

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som en fin bok å ha på vent. Her blir også Mammutbilaget kastet rett i søppelet. Jeg har bare ikke hverken plass eller råd til å se i den :-D Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
 6. Takk for tips - alltid kjekt med debutantar. Lykke til vidare med shoppestopp - du er flink! :-)

  SvarSlett
 7. Jeg har og latt meg inspirere litt av kjøpe stopp Men har ikke helt kjøpestopp. Bare litt mere gjennomtenkte kjøp. Slutt på å bare dra ut å titte utenat jeg skal kjøpe noe jeg virkelig trenger. Deilig å ha en del penger igjen selv om ny lønningsdag er i morgen :)

  SvarSlett