onsdag 9. oktober 2013

Siste dag i Malcesine før høstferien er over - en oppsummering

Åse, Sondre, Frode, Vibeke, Bjarne, Thorbjørn og Ingunn på 2140 moh.
Ferien har vært preget av utrolig bra selskap, flotte turer i fjellet, god mat og fint opphold på nydelige Hotel Europa ved strandkanten i Malcesine. Været har vært så som så, men med så masse positive mennesker rundt oss har vi ikke hatt fokus på været. Turer i fjellet går fint det, med litt tåke, så frisk luft det har vi fått oss.
Lørdag deltok de fleste på Lake Garda Mountain Race. Søndag tok jeg meg en fridag, og gikk opp til madonnaen, mens en god gjeng testet ut løypen som Thorbjørn skal løpe i Limone på fredag, den i mørket med hodelykt. En luftig affære fikk jeg vite.
Onsdag testet vi ut hele eller deler av løypen Thorbjørn skal løpe i Limone på søndag. 1000 høydemeter rett opp er ikke å spøke med, og runden han skal løpe er enda lenger.

Litt grått men bading er alltid gøy
I dag tok vi banen opp på 1740 moh. og så gikk vi de siste 4 km. opp til 2100 moh. hvor målgang skulle vært, hvis ikke tåke hadde flyttet den ned. Turen opp var fin. Vi var en liten gjeng som valgte dette i dag, og vi koste oss på veien opp. Alle gikk/løp i sitt eget tempo, men de raskeste var grei og ventet på toppen, så vi kunne gå samlet ned igjen.
Det er mange av oss som har testet ut løypene som Thorbjørn skal løpe på fredag og søndag, så han kommer til å være med oss i tankene når løpene går av stabelen. Det var utrolig gøy at han vant her i Malcesine, så lykke til med fortsettelsen!

2 kommentarer:

  1. For en sprek gjeng! Jeg har alltid drømt om en "høydetur" og håper jeg får det til før vinteren kommer. Dere er for øvrig heldige med sol som velkomst:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var utrolig godt å komme hjem til sol og blå himmel. Blir nok en topp på oss på lørdag ja :)

      Slett