lørdag 24. november 2012

Det nærmer seg de hektiske adventsukene

Jeg er i mål! Ca 40 pakker ligger klar til å fordeles under diverse trær
Alle som kjenner meg vet at jeg har lang lunte, men det skorter litt på tålmodigheten av og til. Spesielt det å dulte borti folk i trange butikker, og å måtte stå i kø for å betale, er jeg dårlig på. 
Derfor er jeg alltid tidlig ute og har et mål om å bli ferdig med julegavene før første søndag i advent. 
Jeg er i mål! For at de hjemme skulle få et inntrykk av hva jeg har brukt pengene på de siste ukene, stablet jeg alt sammen opp på stuebordet. Nå er det fordelt, det som skal sendes i posten er fylt opp i Postens røde boks og blir sendt i god tid. Resten er fordelt i poser, og er klar til julenisserunden.
Støv er tørket og litt adventspynt er tatt frem. Nå kan vi gå inn i "kosemodus" og bare glede oss over baking, besøk og diverse juleunderholdning. God advent alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Så flink du er!!!! Jeg holder på med kalendergavene og er nesten i boken har 27 stk igjen av 72...men her har formiddagstimene gått til skirenn og vasking av vinduer. Nå er det en bitteliten pause og så skal jeg pakke inn de kalendergavene som er igjen. Julegavene blir jeg ferdig med i løpet av første uken i desember og da kommer jeg i kosemodus. Det er en herlig tid:-) Ha en riktig fin helg:-)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg er veldig fornøyd med å være i havn, og kan gå julen i møte med senkede skuldre :)

  SvarSlett
 3. Seriøst? Jeg har ikke begynt å tenke på jul enda...vurderer å kjøpe gaver på nettet. Skjønner ikke hvordan du har fått til alt dette?!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ved å sitte lenge i tenkeboksen, skrive lister, gå ut å handle og så pakke inn. Det er hardt arbeid, men det er godt når det er over.

   Slett