fredag 1. august 2014

Oppsummering av leste bøker i juli måned

Da var augustmåned startet dere!!
Juli er for de fleste feriemåned, så også for meg. Det kan bety mye tid til lesing, eller mindre tid til lesing. Denne måneden har jeg opplevd å ha dager jeg ikke har rørt en bok, og det er sjeldent. Normalt sett har jeg kun en bok på gang i slengen, hvis ikke jeg har en lydbok/ebok samtidig, men papirbøker må pent stille seg i kø.
I juli har jeg opplevd å legge tilside en bok 8 ganger, for så mange bøker leste jeg samtidig som jeg leste denne ene boken. En ny erfaring å ta med seg.

Sånn ser leselisten min ut for juli:
 1. Harlan Coben - Seks år - 5
 2. Paulo Coelho - Utroskap - 3
 3. Neil Gaiman - The ocean at the end of the lane - 4
 4. John Green - Papirbyer - 4
 5. Sue Grafton - W for walkover - 5
 6. Maja Lunde - Battle - 6
 7. John Williams - Stoner - 6
 8. Terry Hayes - Jeg er pilegrim - 3
 9. Sara Blædel - Dødssporet - 5
 10. Karin B. Holmqvist - Høyt henger de og søte er de - 4
 11. John Boyne - Noah rømmer hjemmefra - 3
 12. Kathleen Tessaro - Duft av parfyme - 4
 13. Anne Kyong-Sook Øfsti - Si at vi har hele dagen - 4
To av bøkene kvalifiserer til Bokbloggerprisen, så nå begynner jeg å få en fin liste av norske bøker å velge blant. Jeg leste de to beste bøkene rett etter hverandre dagen etter jeg kom hjem fra ferie, og ble helt satt ut. I tillegg har jeg lest tre bøker som jeg har gitt en treer, og godt kunne vært foruten. Jeg har skrevet om alle bøkene, men tre av omtalene er ikke postet ennå. Klikk gjerne og les, hvis du har lyst.

Når det gjelder mine egne utfordringer så ligger 
jeg dårlig an denne måneden:

Engelsk: 1
Nynorsk: 0
Noveller: 0
1001: 0

Jeg er allerede i gang med høstens utgivelser, og koser meg nå med Gaute Heivolls neste roman. Har allerede lest Beathe og Åslaug sine oppsummeringer, og håper flere bokbloggere tar seg til til å summere litt. Ønsker alle som leser, og alle som ikke gjør det, en fortsatt fin sommer (for den er vel ikke over ennå?)

6 kommentarer:

 1. Skal si du du har lest mye :) Jeg blir så imponert. Jeg ser i hvertfall at jeg ikke skal lese Karin B Holmquist sin nye bok. Jeg har lest to og den første likte jeg den andre var helt lik og jeg ble ikke imponert...

  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 2. Oy, du har sanderlig lest mange bøker. Vi har jo hatt et flott vær så det har blitt litt mye strandliv og soling i år. Jeg har faktisk ikke lest noen av bøkene du nevner som du har lest.

  SvarSlett
 3. Jeg har faktisk lest bare to av bøkene dine. Akkurat nå holder jeg på med Holmqvists Høyt henger de, søte er de,, en bok som er fort gjort å lese, men som likevel tar tid, da jeg sitter like mye på golvet og leker med to smårollinger jeg passer noen dager. Greit med oppsummeringer syns jeg, mest for min egen del.

  SvarSlett
 4. fFin oppsummering. Av disse har jeg lest The ocean at the end of the lane og Papirbyer. Selv har jeg bare lest 11 bøker i juli. Som regel skriver jeg oppsummering måneden som har gått den 1, men utsetter det til tirsdag neste uke istedet. Har ikke vært i humør til å blogge denne uka, men greit med noen dager bloggfri også. Håper på å komme sterkere tilbake neste uke.

  SvarSlett
 5. Ikke lest noen av disse, men har lest mange av bøkene i alfabetserien til Sue Grafton for en del år siden.

  SvarSlett
 6. Du har hatt en fin lesemåned i juli, jeg har lest 4 av "dine" men flere ligger på vent her. Og selv om det kan se ut som høsten har kommet for fullt så satser jeg på at vi får litt mer sommer enda...

  SvarSlett