lørdag 2. mars 2013

Tony Matelli`s - "A human echo" finner du på Stenersen for tiden

"Fucked couple" fra 2005 laget av silikon, polyester,plastikk, tre, stål, oljemaling og hår
For en fin lørdags formiddag jeg har hatt! 
Flankert av en god venninne på hver side, besøkte trekløveret i dag utstillingen til Tony Matelli. A human echo inneholder mange installasjoner, og i vår har han tatt med seg 18 av disse og besøker Bergen.
Utstillingen består av bilder og skulpturer med et veldig variert format. To steder vokser det ugress i en krok, der er lekne apekatter, skitne speil, stabler med ølbokser, korthus og noen store bilder som er inspirert av vest veggen utenfor atelièet hans.
Det som allikevel utmerker seg som mest spennende, er menneskene. Der er fire av dem, hvor Josh er den jeg syntes var mest "ekte". Sleepwalker fra 2008 var utstilt alene i Lysverkets 2. etg. mens "Fucked couple" var det første vi fikk se sa vi entret utstillingen. Jeg tok også bilde av en ekkel lepra-mann, men verken han eller "Sleepwalker" egner seg på min lille, snille blogg.
Bilder på pc`en formidler ikke det creepye med utstillingen, så det er vel verdt en hundrelapp og en time av fritiden, for å se denne utstillingen med egne øyne.
Solveig og Hildegunn blir bedre kjent med Josh

Imponerende installasjon, det går ikke an å se at det ikke er en ekte mann
Old Enemy. New Victim heter denne installasjonen fra 2007
Av og til er det greit å være vegetarianer (De fluene der, var spesielt ekle...)

5 kommentarer:

 1. Så artig utstilling dere har sett! Installasjoner som vekker oppsikt er alltid bra.Heldig den som bor så sentralt, iallefall når det gjelder denne type utstillinger.

  SvarSlett
 2. Her tror jeg jammen at jeg må ta meg en tur! Flotte bilder, Tine :)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke fått somlet meg til denne utstillingen...men nå etter dette innlegget ble jeg supergiret! Tøffe bilder.

  SvarSlett
 4. Tøffe bilder - enda tøffere utstilling :-).
  Facinerende!

  SvarSlett
 5. Synes bildene dine er ceepy nok, jeg!
  Nå bor jeg ikke akkurat rett rundt hjørnet av denne utstilinga, så jeg må nok være fornøyd med det jeg har sett her! Ser absolutt realistisk ut, i all sin gru...

  SvarSlett