onsdag 20. mars 2013

Tematips denne onsdagen: Takk for tipset!

Oppgavebeskrivelse fra Bokbloggeir: "I temaet denne gang ligger det at dere finner fram til en bokomtale dere har skrevet av en bok dere ble tipset om på en bokblogg, og som dere aldri hadde hørt om før. Så viste det seg å være en fantastisk og uventet god leseopplevelse. Vi hedrer med andre ord hverandre litt denne uka. Fint om dere skriver noen ord om hvem dere fikk tipset fra, og hvorfor akkurat dette tipset fikk leselysten fram hos dere."

Bokbloggene jeg følger med på frister ofte med spennende bøker jeg har lyst å lese. Jeg noterer meg ofte titler, og hvis bøkene ikke er helt nye, går det raskt å låne dem på biblioteket. 

Gillian Flynn var helt ukjent for meg inntil  jeg leste Artemisias innlegg om forfatterens andre bok "Mørke rom". Siden Flynn hadde gitt ut en bok før denne, bestemte jeg meg for å lese "Åpne sår" først. Jeg likte boken veldig godt og fortsatte med bok nummer to "Mørke rom" og til sist "Flink pike". 


Tusen takk Anita for et supert tips!Vil du se fler svar på ukens utfordring fra Bokbloggeir
må du klikke på linken :)

9 kommentarer:

 1. Jeg skal lese Mørke rom snart og den er jeg spent på siden den de to andre bøkene jeg har lest av henne havnet henholdsvis til topps og en midt på treet.

  SvarSlett
 2. Det er så gøy når bøker virkelig treffer :) Ikke umulig at jeg også leser Mørke Rom etterhvert :)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg lest Åpne sår og Mørke rom. Flink pike står i hyllen, jeg må bare få lest noe annet det haster litt med først. Men jeg gleder meg til å ta fatt på Flink Pike. Hvert fall hvis den er like bra som de to andre!
  Ha en riktig fin dag, Tine!

  SvarSlett
 4. Det er så mange godord om bøkene til forfatteren at det er nok vel anvendte timer å lese dem. Hadde heller ikke hørt om dem før jeg begynte å lese bokblogger.

  SvarSlett
 5. Så hyggelig at du fremhever disse bøkene og mine tips, Tine.:) Det setter jeg stor pris på.:) Det er en stor glede at andre kan ha nytte og gled å mine boktips.:) Ha en fin dag videre.!

  SvarSlett
 6. Denne damen har jeg en bok av i hylla mi. Ulest så langt. Flynns "Gone girl". Det er vel den som har fått tittelen "Flink pike" på norsk. Ser frem til å lese den. Spennende å se om jeg blir like begeistret. :)

  SvarSlett
 7. Åpne sår og Mørke rom skal snart lånes på biblioteket. Venter til etter påake, og gleder meg.

  SvarSlett
 8. Jag ska snart läsa Flynn. Hoppas jag :)

  SvarSlett
 9. Jeg skjønner jo at Gilian Flynn er en forfatter jeg må stifte et nærmere bekjentskap med :)
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett