tirsdag 5. mars 2013

Jan Ove Ekeberg - tredje bok i serien! Helligdommen

Min bok på vent, (som ikke skal trenge å vente så veldig mye lenger) er tredje og siste bok i trilogien "I sverdets tid - Helligdommen".
I sverdets tid, er en serie jeg har fulgt fra forfatteren introduserte den første boken på Dyvekes, for noen år siden. Denne uken var jeg så heldig å motta et leseeksemplar fra Juritzen forlag, på den tredje boken i serien, Helligdommen.
Bok nummer en har ingen undertittel, terningkast 5
Bok nummer to  heter Kongedrapene, terningkast 6
Bok nummer tre heter Helligdommen, ???????????

Forlagets omtale:
Som sønnesønn av birkebeinernes kong Sverre, og sønn av Håkon Sverreson, burde Håkon Håkonson være selvskreven til å ta over kongetronen i Norge. Men den slue Skule Jarl, vil det annerledes. Han bortfører St. Olavs skrin, en av kristenhetens største helligdommer, for å holde guttungen unna, i sin fullstendig skruppelløse kamp for selv å bli konge. I Gardarike lever den som mange mener er det største kongsemnet som er ættet etter Sverre: Sigurd Lavard, som vi kjenner fra de tidligere bøkene. Når det kommer bud til ham fra Norge om å vende tilbake og hjelpe Håkon Håkonson, må Sigurd igjen velge mellom familie og kongelojalitet. 
Som alltid er det løftet han ga kong Sverre, som seirer. "I sverdets tid: Helligdommen" er den tredje boka i spenningsserien om Sigurd Lavard. Boka er en frittstående historie som bygger på de to foregående bøkene," I sverdets tid" og "I sverdets tid: Kongedrapene". Flere lesetips og bøker på vent finner du hver tirsdag 

9 kommentarer:

 1. Har ikke lest noen av disse men når jeg ser at du har gitt dem full pott så blir jeg litt ekstra nysgjerrig. Må notere meg disse bak øret og titte litt nærmere tenker jeg. Ha en fin dag og kos deg med fridagen:-)

  SvarSlett
 2. Dette var helt ukjente for meg, men det hørtes virkelig ut som gode bøker. Jeg er glad i å lese historiske romaner og kanskje mest om vår egen historie.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Eg har lese den fyrste, og den var grei nok. Kjem nok til å lese dei andre to - ein gong..
  Eg likar egentleg godt historiske romanar. Innlegget ditt minna meg forresten på at det snart er på tide å ta ei gjenlesing med Vera Henriksen sine glimrande vikingtid- og middelalder-romanar. Har du lest dei?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, Vera Henriksen er ikke det hun med 1001 ting vi kan gjøre med barna? Skal sjekke henne ut :)

   Slett
 4. Jeg har lagt merke til disse bøkene før.. Skal ta en titt igjen. Du leser jaggu meg fort for tiden.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det går vist unna :) Prøver faktisk å bremse litt. Det er strengt forbudt å begynne på ny bok, samme dag som jeg har avsluttet en :) Vel, det hjelper ikke så mye...

   Slett
 5. Historiske bøker liker jeg :) Håper du skriver omtale når du er ferdig :)
  Ønsker deg ein glad dag :)
  Pia

  SvarSlett
 6. The sixty day complimentary trial supply is a terrific selection, in the case of the flex waistband.


  Take a look at my webpage :: Flex Belt Coupons

  SvarSlett
 7. It scans and reads your vehicle's inner laptop and then studies on what it has learned. Read through and clear producer unique hassle codes.

  Also visit my homepage obd scanner

  SvarSlett