torsdag 28. mars 2013

Stemningsrapport fra påskefjellet på skjærtorsdag

Tusen takk mormor og morfar!
Det ble bestemt før vi reiste at skjærtorsdag skulle være dagen Sondre kunne sette i gang å lete etter påskeegget. Mormor og morfar har, tradisjonen tro fylt det, og påskeharen bisto med å gjemme det, etter alle kunstens regler. Gliset var stort da det ble åpnet, og han gledet seg også over tannkosten som lå oppi.
Etter frokost var det tid for å sjekke fiskelykken. 8 hull har de boret i isen, og disse blir sjekket flere ganger for dagen. I dag var det en stor og en liten, og det var bra for da har vi nok til middag i dag.
Heldigvis har det sluttet å snø og himmelen var stort sett blå. Derfor pakket vi i bilen og kjørte inn til Heia, hvor vi langet ut, stort sett alene, i de flotte nypreparerte løypene inn til Kveinsjø`n. Det er ikke ofte jeg kan skryte på meg 1,4 mil på ski, men det kan jeg i dag. Trisepsene har fått litt å bryne seg på i dag, og før Sondre smurte skiene mine skikkelig, ble det litt trening på innside lår i oppoverbakkene også.
Etter en deilig dusj går det nå an å sette seg ned med påskekrimmen med god samvittighet.
Etter 5 dager har vi endelig nok til middag
Fire av fem sprekinger i fin stil (se de løypene)
Den eldre garde tar seg en pust i bakken mens spirrevippen smører skiene til ho mor

4 kommentarer:

 1. så herlig! lengter litt etter fjell og snø, selv om asfalt-påske er ok. God påske, Tine:-)

  SvarSlett
 2. Herlig.. slike løyper er det i fjellet her også,(Hedalen i Valdres) Har vært ute i to dage rpå ski og hatt strålende vær.:) Kos deg.:)

  SvarSlett
 3. Var ikke så verst på Kvamskogen heller, selv om det begynner å bli hardt og oppkjørt etter hvert. Nydelig vær i alle fall :-). Kos dere masse!

  SvarSlett
 4. Hei :-)
  Det gleder oss at egget falt i smak, også tannkosten.
  Kjekt å se at været er godt på Snåsa, nydelige bilder.

  Ønsker dere en fortsatt God Påske.

  pappa

  SvarSlett