fredag 10. oktober 2014

Italiaferie - Portofino, Lerici og Limone med motbakkeløp

Kirken i Limone med vakre solstråler
Tolv dager går fort når en bare koser seg i solen. Nå er det fredag og i kveld når det har blitt mørkt går det første av to løp i helgen av stabelen. Limone Extreeme går rett opp fjellene bar den lille byen Limone, på stupbratte stier i stummendes mørke. Kun for de med is i magen og muskler i beina.

Utsikt fra stien
Jeg startet dagen med å gå halve løypen, kun iført veske og kamera, men med gode sko. Jeg skulle husket vannflaske og støttebind til kneet, da hadde jeg gått helt opp, for turen var bratt men nydelig og nesten helt fri for andre turgåere.

Etter vi gikk Cinque Terre på mandag besøkte vi den lille byen Portofino. Tirsdag var en regntung dag, og gjensynet med Portofino ble ikke det beste. Vi var 8 stykker som spiste lunch på feriens dyreste restaurant som i tillegg til en heftig regning krevde oss for 5 euro pr. hode i tvungen tips. Onsdag brøt vi opp fra Moneglia og la kursen mot Limone. På veien stoppet vi i Lerici, en halvstor by som jeg gjerne besøker igjen.
Stemningen i Limone er god, værvarslene er dårlige men været er bra, så vi holder pusten og håper på fint vær i begge løpene.

Stien er godt merket hele veien, men i mørket blir det ikke lett
Når det ikke er løp dagen etter vet vi å kose oss. I går satt vi og så på solnedgangen mens vi spiste kake og drakk Aperol Spritzer. Vi er heldige som får reise på tur med så mange gode venner :)

Med beina i vannkanten og noe godt i glasset
Lerici i deilig varmt sommervær
Portofino i regnvær

1 kommentar: