fredag 13. juni 2014

Fredag den trettende - Londontur og bloggpause

Lørdag skal jeg opp i den høyeste bygningen i EU
Det var da jeg satt og leste Bokhandlerens beretning at jeg helt på impuls bestemte meg for å ta meg en tur til London. Hva bøker kan gjøre med oss..... Med alle de sære planene jeg hadde, tenkte jeg det var best for alle at jeg reiste alene. Bare for å bevise at jeg ikke er overtroisk valgte jeg fredag den trettende som dagen for avreise, og avgårde drar jeg i dag.
Planen var å ta med pc`en, men etter noen strie arbeidsuker. som har tømt meg helt for energi, fant jeg ut at en liten pause fra blogging og facebook kanskje ikke var så dumt. Om kun få minutter tuter min kjære pappa utenfor, for å kjøre meg til Flesland, hvorpå jeg forlater mann, barn og pc hjemme.

Lurer du på hva jeg skal gjøre på i fire dager alene i London, kan du ta en titt her, eller vente på bildebrevet som kommer på tirsdag :) Lurer du på hvilken bok som fikk æren av å være mitt selskap på turen? Valget falt til slutt på: Monday to friday man, like godt å venne seg til engelsken med en gang og den har også handling i London. Det var Beathe som satte meg på sporet av denne, lurer på om du har leste den ennå Beathe?
På øret har jeg Sherlock Holmes, siden jeg skal besøke 221b Baker street, passer det bra å høre seks av Doyles noveller, som ble trykket i Strand Magazine i 1891. Det må nevnes at jeg skal bo på Strand Palace Hotel :)

Det er med skrekkblandet fryd jeg reiser fra pc`en hjemme, 
ha en riktig god helg alle sammen!


11 kommentarer:

 1. Ha et fortreffelig Londonopphold! Vekselsvis misunnelig og imponert over at du reiser alene. Der er terskelen skyhøy for meg, men gu' som jeg egentlig skulle ha lyst til det (og ha godt av det). Bare NYT! Herligheten, som du skal NYTE denne turen!

  Gleder meg stort til reisebrev :-)

  SvarSlett
 2. Jeg er anglofil og det å komme til London, eller England generelt, er for meg som å komme hjem. Kos deg masse og nyt oppholdet. Jobben min var på det hotellet for noen uker siden og etter det jeg forstår kan det hotellet varmt anbefales :) God tur til London!

  SvarSlett
 3. Ha en god tur, London er episk! :)

  SvarSlett
 4. Kos deg! Storbyferie alene er helt topp :-)

  SvarSlett
 5. Ha en fin London-tur! Å reise alene høres virkelig supert ut :)

  SvarSlett
 6. Ha en fin tur, Tine. Slett ikke dumt å ta pause fra pc/blogg noen ganger. Håper du får et fint opphold.
  Baker Street får meg til å tenke på disneykarakteren Detektiven Basil Mus. Var det ikke noe som het det? Ha en fin tur:)

  SvarSlett
 7. Akkurat!Det er sånn jeg kunne ha gjort vet du.. og en dag gjør vi noe sånt sammen.:)

  SvarSlett
 8. Gleder meg til referat fra turen! Deilig med bloggpause også. Det skal det bli når jeg tar ferieturen min også snart.

  SvarSlett
 9. Kos deg i London, jeg er ikke misunnelig :) Vet du, å være PC-fri av og til er ganske lurt :)

  SvarSlett
 10. Håper du koser deg masse:-) Jeg elsker London og gleder meg masse til ¨å lese rapporten din!

  SvarSlett
 11. Tusen takk for all lykken jeg fikk med på veien. Det var rart å være borte fra bloggen og facebook i fire dager, men godt også. Godt å teste seg selv litt på de tingene der :) Gleder meg til å fixe på bilder og skrive om turen :)

  SvarSlett