tirsdag 3. juni 2014

Boken som skal få vente til sommerferien

Forglemmegei i full blomst på Snåsa i helgen
Sist tirsdag forberedte Beathe oss på at denne gangen vil hun høre om vi har begynt å planlegge sommerlektyren. Jeg har vært bortreist fra torsdag til mandag kveld, og heiv meg rundt for å pønske ut om jeg har noen bøker på lur som passer å ta med på sommerferie.
I fjor hadde jeg et par bøker på iPad`en, men den var ikke så god å lese på ute i solen, og reisefølget mitt skulte irritert på meg hver gang de skulle sjekke noe på padda (som var temmelig ofte kan jeg huske)
Pocket er selvfølgelig å foretrekke, men jeg har bare to liggende, og en av dem vet jeg at jeg kommer til å lese før sommerferien setter i gang.

De bøkene jeg har på vent, som er plukket ut til sommerlisten er:


Londonturen min nærmer seg og jeg har en pen liten ønskeliste med meg i kofferten. Siden vi skal til utlandet i ferien, er det greit med engelske bøker. Da kan jeg legge dem fra meg på dertil egnede steder, eller bytte dem i spennende litteratur fra stedet jeg er på. Ellers satser jeg på å plukke med meg noen lesetips fra dere i dag, og vil heller komme tilbake med en mer spennende og sannferdig leseliste for sommeren.


Trenger du tips til lesing i sommer
ta gjerne turen innom 
i dag

14 kommentarer:

 1. God morgen,Tine! Febertreet har jeg ønsket meg lenge og jeg ser at de har den på Rema her oppe, de to andre har jeg. Sikkert lurt å ha med engelske bøker på ferie slik at man kan legge dem igjen eller bytte den i en annen. Ha en fin dag og kos deg på grillfest:-)

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som tre fine bøker :) London er så bra, du får nok en super tur!

  SvarSlett
 3. Håper du får en kjempefin tur til London! Dette så ut som tre spennende bøker. Jeg har ikke lest noen av dem, så jeg håper du skriver litt om dem når du er ferdig :) Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Jeg liker også å ta med meg bøker jeg kan legge igjen. Dette året blir det superenkelt for vi skal en uke i sommerhuset til foreldrene mine i Spania og to uker til svigerforeldrene mine på Østlandet. Begge steder er de veldig glad for "legge igjen bøker" :-) Men jeg gjør også som deg og legger igjen bøker på feriesteder. Sjefen min driver med Bookcrossing og da blir det å legge igjen bøker litt mer organisert. Jeg har tenkt på det, men ikke kommet igang :-)
  Ønsker deg en fin sommerdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes det er spennende å legge fra meg bøker rundt om kring. Vi leier ofte leilighet og jeg legger alltid igjen en norsk bok der, selv om de fleste gjestene sikkert ikke leser norsk. Sånn at neste gjest som titter gjennom bokhaugen kan lure litt. Bookcrossing har jeg hørt om men ikke sjekket ut, kanskje på tide?

   Slett
 5. Jeg har ikke lest noen av bøkene, men du verden for et vakkert blomsterbilde:)

  SvarSlett
 6. Den tapte historien står på min leseliste. Jeg får titte litt i bokhylla og ta en tur på biblioteket å begynne å planlegge litt sommerlesing. Ha en fin tirsdag

  SvarSlett
 7. Så nydelige forglemmegei...ikke bare er de fine å se på, men de har et vakkert navn også:) Koselig å besøke bloggen din igjen, Trine. Lenge siden nå.....deilig å høre om bøker igjen:) Kjempefine bøker var det du hadde også å komme med, ikke dumme valg å kose seg med. Kunne tenkt meg å lese de alle selv. Har da kamelgutten liggende, så den skal jeg prøve å få lest om ikke så alt for lenge. Lur du er som planlegger å ta med engelske bøker, slik at du kan legge de igjen til glede for andre...det tipset må jeg ta med meg:) Kos deg med bøkene!

  SvarSlett
 8. Har fått så mange påminninger om at jeg må tenke på sommerens bøker. Kanskje i neste uke? Akkurat nå har jeg begynt på Tom Egelands siste bok, så den vil vel være nok denne uka. Reiser hjem neste uke, så da blir det vel litt mer tid. God tur til London!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sommeren kommer før vi aner det, så det er viktig å ha planene klare. Kos deg med Den 13 disippel, jeg likte den kjempegodt!

   Slett
 9. Kamelgutten står i hylla mi også. Vi reiser ikke på ferie før i august, så jeg regner med at jeg har god tid til å både bestemme -og ombestemme meg før den tid ;)

  SvarSlett
 10. Eg les også den 13. disippel no - i likskap med Åshild og fleire andre, vil eg tru. Bøkene som du tipsar om her har eg aldri høyrt om tidlegare. Kva slag sjanger er det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bøkene er nok romaner. Det er leseeksemplarer som jeg ikke har bedt om, og det er alltid spennende og se hvordan de faller i smak. Har noen flere sommerbøker på vei til meg nå, så listen endrer seg hele tiden. Bare viktig å få noen av dem ute av synet, så de ikke går med i dragsuget før ferien :)

   Slett
 11. Ingen av bøkene du nevner har jeg lest så takk for tips! Ha en fin tur til London :)

  SvarSlett