lørdag 7. juni 2014

Gullfjellet Opp 2014 i et vanvittig flott vær - endelig!

Sondre og Thorbjørn på toppen
I år viste Gullfjellet seg fra sin aller beste side, en side vi har sett før men ikke på løpsdag (de siste to årene) Det var masse mennesker i fjellet 150 påmeldt turklassen og like mange i konkurranseklassen.
I år som i fjor var det Thorbjørn Ludvigsen og Kirsten Marathon Melkevik som gikk av med seieren - gratulerer til dere begge!!

Men, i år var alle vinnere - så mange glade fjes og godt humør skal en lete lenge etter. Pappa og jeg startet i god tid, så vi skulle være på toppen når konkurranseklassen gikk i mål, og med "snarveien" opp fossen greide vi turen på 2 timer. Den traseen som Thorbjørn innehar løyperekorden på 44:38, bruker jeg altså 2,5 time på. Det sier litt om farten de holder hele veien.

Melkesyre samlet en god gjeng på toppen, og mange av oss dannet et muntert følge ned "fossen" igjen.
Spreke pappa`n min som blir med som sjåfør og godt selskap
Godt med en pause før løperne kommer
Frode i fin driv rett før mål, perset med 1,5 minutt
Sondre er med for første gang - utrolig sporty gutt!
Sondre har vært på Gullfjellet mange ganger og de to siste gangene Frode har vært med i løpet Gullfjellet Opp, har han holdt seg med meg, men trippet av lyst til å løpe med. I år valgte han å stille sammen med konkurranseløperne, det betyr at faren løper fra ham, og han må klare seg selv hele den lange veien opp på toppen som er den høyeste i Bergen med sine 987 meter over havet. Det tok ham bare 1 time og et kvarter, et lite ti-minutt mer enn faren.

Sondre i kø noen meter fra mål

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Takk for en fin tur sammen med deg, kjære datter
  :-) Pappa

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var utrolig kjekt å ha deg som turfølge, dette må vi gjenta :)

   Slett
 2. Så spreke dere er.:) Kos deg resten av pinsa Tine.:)

  SvarSlett