lørdag 17. mars 2012

Endelig våkner vi til en dag med opplett i Bergen...

og jeg skal være inne hele dagen. Mer om øyelokk operasjonen kommer i eget innlegg når jeg har motet meg opp til å legge ut monsterbildene.
En vårlig gressløk er ikke mye å rope hurra for
Litt vår er det kommet her, og jeg er spent på om gressløken og persillen kommer opp av seg selv, eller om jeg må fuske og kjøpe noen nye å sette ned.
Sondre starter denne vakre dagen (grå, men med høy himmel) med å spille to kamper med overbyggingslaget i Varegg cup. Dette foregår ute og med to timer mellom kampene, så (høne)mor er glad for at de slipper regn, for regntøy er definitivt ut, på sånne arrangementer. Han avslutter dagen på samme måte, med tre kamper sammen med breddelaget i Åsane cup. Tenk om de voksne kunne snakket sammen, sånn at barna kan få fordelt disse cup`ene over flere helger?
Jeg hater å feste! I alle fall tråder, og her blir det mange nok etterhvert
Jeg har startet dagen med to svære krus med grønn te, kryssord, ni-timen og hekling av fire nye oldemor lapper. Med dette tempoet er det ikke lenge til jeg kan begynne å hekle sammen.
Hildegunn var så grei å forærte meg et designblad med masse oppskrifter i, så nå skal jeg klippe og lime inn i den italienske kokeboken som er på gang. Man kan da ikke ha tilgang til kjøkken i Italia i 14 dager uten å lage masse deilig mat vel? Jeg gleder meg stort til å besøke markeder og lokale butikker, for å handle inn ferske grønnsaker, og da må en ha en liten plan og noen oppskrifter med seg.
Min italienske kokebok begynner å fylles
Solen glimter til innimellom, men jeg kan virkelig ikke bevege meg ut sånn som jeg ser ut. Kanskje jeg tar en tur etter det har blitt skikkelig mørkt. Eller kanskje jeg skal se hva det gjør med kropp og sinn å være innelåst i 6 dager...  skrekk & gru.
Gjør du noe gøy i helgen?

2 kommentarer:

 1. Når du skifter farge, kan du legge begge trådene langs kanten du skal hekle, og feste dem med det samme. Da blir det bare to tråder å feste per lapp. Dagens tips. ;-)

  God bedring!

  Og - er det ikke hjelp i solbriller?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du vet hva jeg snakker om... Jeg gjør faktisk det sånn, men føler at det blir for lite festet. Regner med teppet får hard medfart, både av lekende hender og ved vasking, og har ikke lyst at det skal rakne.
   Blir det mer enn 50% blå himmel, tar jeg på meg Sophia Lohren solbrillene mine og går ut, for nå holder jeg på å bli gal :)

   Slett