fredag 9. mars 2012

Utvid kokeboksamlingen din ved å bruke nettet til god planlegging

Mais muffins
og ikke minst inspirasjon! Jeg er en ivrig leser av flere blogger. Ikke fordi jeg ikke har kokebøker, langt der i fra, men det er en veldig grei måte å la seg inspirere til kreativ kokkelering.
Jeg elsker nye smaksopplevelser, og låner gjerne oppskrifter som andre har lagt ut.
En av klassikerne hos oss er Kaptein Sabeltannkakene til Fleksitarianerliv. Du må planlegge litt, men de er lett å lage, og jeg får alltid et godt resultat. Det tar litt tid, men det er bare fordi jeg lager så mange.
Silje har etterhvert en stor oppskriftsamling på bloggen sin. Hun er opptatt av rawfood og har mange oppskrifter med dehydrator. Jeg har prøvd ut mange av oppskriftene hennes.
Kjernesunn Nordkvinne har også mye godt. Disse falafelene for eksempel, inspirerte meg til å lage dette til middag en dag, til stor jubel fra familien.
Elin er også en racer på rawfood, og har masse annen inspirasjon på bloggen sin. Hennes linsegryte blir vår lørdagskos i morgen.
Bokmerkeraden min er full av blogger som jeg svinger innom nesten daglig. Det er ikke noe problem å sette opp ukemenyen med en så fin kilde til inspirasjon. Takk jenter, dere som er nevnt og alle dere andre flotte bloggere!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar