lørdag 4. juni 2011

Venninnetreff

Mens Frode slet seg oppover bakkene til Voss tok Sondre og jeg det adskillig mer rolig i dag. Vi våknet til atter en grå og disig dag, men heldigvis lettet det og himmelen ble blå. Etter en rassia rundt i huset tok vi bussen til by`n, og første stopp ble BarBarista i Stølegaten 8. Dette er et ultrakoselig sted som jeg passerer hver gang jeg går til eller fra by`n, men jeg har aldri gått inn. De serverte en nydelig cortado, og Sondre fikk slå seg løs med husets brownie. Stedet er smykket ut med Juke Boks, singler i bordene, platespiller, plater og andre eksotiske ting fra før Sondre ble født.
Etter en runde rundt i by`n hvor vi fikk kjøpt litt ingredienser til fremtidig kokkelering, satte vi oss på Michelsen og ventet på venninnene våre.
Gunn og Hannah kom som avtalt og vi tuslet pratende utover mot USF Verftet. Her fant vi oss et bord i le, og nøt deilig mat og drikke mens vi pratet i vei. Det var heldigvis ikke mange som våget å sitte ute i blesten, så det var god plass for Hannah og Sondre og tøyse litt rundt, uten å plage folk. Inne var det ny kunst på veggene, med pittesmå spilledåser som måtte prøves ut.
Hannah og Sondre spiller spilledås

3 kommentarer:

  1. Høres koselig ut!

    Her sør er det alt for varmt (for gravide meg) for øyeblikket, så jeg holder meg i skyggen! :)

    SvarSlett
  2. Ja, Barista kommer jeg til å gå innom fler ganger. Her er det nå sol og blå himmel, men vind. Er litt stiv i maska etter jeg avsluttet en spennende krim på min nye kjøkkenveranda (uten dør),måtte det vare. Tror jeg trenger 1 måned med +20 før jeg har ting skikkelig opp etter denne vinteren.

    SvarSlett