tirsdag 28. juni 2011

Byfjellstrim i tåke

Fløyvarden, uten utsikt mot by`n i dag
Turen startet veldig fint siden jeg løp rett på bussen som skulle ta meg med til by`n. Jeg gikk hjemmefra rett etter frokost, så jeg gamblet på at jeg ikke trengte å bære med meg mat og drikke. Da første stopp var unnagjort på Fløyvarden var planene endret og jeg hadde lagt til Rundemanen i turen min. Derfor bar det bort til øvre stasjon for å proviantere (1 stk. Kvikklunch)
I det jeg la øvre stasjon bak meg, var det helt tomt for folk. Det var nesten litt spooki å vandre alene i den tykke tåken. Flere steder kjente jeg meg ikke igjen i det hele tatt.
Jeg gikk opp på Rundemanen for å finne "Kåken" hvor koden skal stå, men sikten var toppen 10 meter så jeg hadde ingen mulighet for å se meg rundt. Jeg gikk allikevel oppover, lydene jeg hørte var forsterket og forvridde på et vis, og skvatt til da et fjellfremspring skremte meg. Masten på Rundemanen så jeg ingenting til, men jeg må ha stått ganske nær den.
Vi er kjempeheldig som har så mange varierte turmuligheter i Bergen
Planen var å gå ned der vi går på 7-fjellsturen, men jeg fant ikke stien i tåkeheimen, og valgte å følge veien ned til Brushytten. Herfra svingte jeg nordover for å finne Sandvikspilen og koden der. Jeg gikk en god stund å kjente på følelsen av å være tom for energi, før jeg ga etter og spiste Kviklunchen.
Det er 15 grader ute, og noen vil kanskje kalle det sommer, men ikke jeg. Det blåste kraftig på toppene, og med regn og null sikt hele turen, så kaller jeg ikke dette en sommerdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar