onsdag 8. juni 2011

Cashew og blomkålris

Deilig tilbehør til salat. For skal en ha salatbasert middag nesten hver dag, så er det alfa omega og variere og tilføre gode smaker. I dag har vi en salat med 4 forskjellige salater, smakstomater, spirer og valnøtter. Jeg sniker alltid oppi hampfrø og andre frø samt Hampolje og urtesalt. Ved siden av hadde vi fløtegratinerte asparges, som smakte himmelsk til salaten og risen.
Desserten i dag ble i mektigste laget for noen av oss, en Carobmouse med bringebær, mektig og kjempesunn!
Cashew og blomkålrisen lager du sånn:
1/2 blomkålhode
1 dl cashewnøtter
grønne urter (basilikum, celleripersille og sitronmelisse)
1 ts himmalayasalt
1 ss hampolje eller olivenolje
Sus alt sammen til ris i foodprosessoren. Bland det i salaten eller ha det ved siden av.

2 kommentarer: