torsdag 30. juni 2011

Siste oppkjøring til årets langtur

Verdens skjønneste tur kamerat
Vi går mye på fjellet her hos oss, og siden vi bor på Vestlandet blir det mye rett opp og rett ned. Vi vet etterhvert at 1000 høydemeter ikke er noe problem, så turen opp på Portugals høyeste fjell om et par dager ser vi bare frem til. Siden toppen ligger langt ute i Atlanterhavet og temperaturen på toppen ligger rett over null, så vi må allikevel ta våre forholdsregler.
De siste månedene har både liten og store vært flinke å fly opp og ned fjellsidene her, for å trene opp både muskler og kondis. Turen min opp til Storsåta i ettermiddag, gikk på rekordfart, så jeg føler meg i rute.
Brann ledet 1-0 ved pause, og da mente Sondre vi kunne ta en tur opp på Eidsvågsfjellet i pausen. Det tok oss litt lenger tid enn en fotballpause, men ikke så mye mer, og de ledet 2-0 da vi kom tilbake til tv`en. Sondre fikk i alle fall en topp til på sin private "Trimtoppenliste".
Han hadde stor glede av Viking`s versjon av Trimtoppen i fjor, men i år har konseptet blitt helt annerledes og BT har overtatt regien. Muligheten for barn å være med er ikke tilstede, da en må ha Facebook for å delta. Jeg derimot, registrerer turene mine på btsprek, og ligger nå før ferien godt an.

1 kommentar:

  1. Så gøy å ha lykkes så til de grader med å få ham til å elske å gå i fjellet! :) Jeg må nok begynne med meg selv tenker jeg.. hehe. Men til min store glede er bekkenløsningen borte nå! Så første post på programmet er å ta opp igjen geocaching. :)

    Den kaka under her ser foresten veldig god ut!! :)

    SvarSlett