fredag 10. juni 2011

Raw 42

Disken med det rare i, her er det bare til å ta for seg av godsakene
Jeg lager som dere vet mye rå mat, og etter seansen i Dagens Næringsliv ble jeg veldig nyskjerrig på hvordan det  fungerer i praksis og ha en restaurant bare med rå mat. Raw 42 ligger i Pilestræde nr. 32. (Til de som lurer på hvorfor den da heter 42, så er grunnen at rå mat ikke skal/kan varmes opp til mer enn 42 grader, da er det pr. deff ikke rått lenger).
Pizza, sandwich og lasagne  - og masse forskjellige smaker
Det var et lite sted, med artig bordløsning og en kunne sitte i vinduene å se på folk som hastet forbi. Menyen står på tavlen på veggen, og den er kort, men nøye utvalgt.
I tillegg er det en rikholdig juicemeny, med skikkelige "boostere"
Der er tre "hovedretter" eller du kan velge tapasvarianten, da får du en smakebit av alle tre. Dette gjorde jeg, og ble strålende fornøyd. Pizza, sandwich og lasagne med babyleafs til. Utrolig godt, og mer enn nok mat for at min mage skulle bli mett. Jeg valgte fra den rikholdige juicemenyen en med rødbete og ingefær, og den var også supergod. Da jeg skulle gå kjøpte jeg med meg to smaksprøver av tørket brød, og det jeg har smakt var overraskende godt. Jeg satt lenge og nøt maten, bladde i et eksemplar av en kokebok de hadde til salgs, og riktig koste meg.
 Jeg prøvde å spørre den mannlige kelneren om det var han som var eieren, men han forsto ikke norsk så godt, så jeg gav opp mitt forsøk på å presentere meg. Struttende av energi gikk jeg ut derfra, og vet hvor vi må gå å spise neste gang vi er her i byen. Anbefales alle!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar