tirsdag 31. mai 2011

Komposterer du?

Frode gjør en innsats for miljøet
For mange, mange år siden da jeg var ung og skulle redde verden (sluttet å spise kjøtt, gikk over til økologisk, sluttet å fly....( he he liksom) meldte meg inn i Fremtiden i våre hender, etc.) da fikk vi oss kompostbinge. Den har vært i full gang gjennom mange kalde vintrer og blomsterbedene til naboen har fått en ladning med superjord annenhver sommer.
Denne vinteren må ha vært ekstra kald for prosessen stoppet opp, og det ble kaldt i bingen. Nå er den tømt i hageavfallkomposten og vi har startet opp på nytt, men vi får liksom ikke full futt i den. Er det noen som har noen hete (bokstavelig talt) tips??
Sånn ser det ut, til de som aldri har vært oppi en kompostbinge

2 kommentarer:

  1. Jeg er vokst opp med kompostering. Så hos oss gikk alt der, eller til hønene om det var noe spiselig. :) Her vi bor nå er det for trangt, vi vil jo ikke lage lukt for naboen. :D Men en dag når jeg får meg stor hage skal det definitivt komposteres!! Håper dere får gang på den igjen! :)

    SvarSlett
  2. Før bodde vi i rekkehus og hadde den utenfor døren, men vi har aldri hatt noe lukt :) Med så mye grønnsakavfall vi har, så er det givende å holde på med.

    SvarSlett