søndag 29. mai 2011

Årets 4 fjells tur

Denne dagen starter tradisjonelt med at jeg kjører pappa og evt. andre til starten på 7 fjellsturen. I dag var avtalt møte 05:30 for å klare å kjøre helt inn før det store rushet.
I år tok vi andre bussen til Danmarksplass, og startet ikke stoppeklokken før 08:15. Det merket vi på køen oppover mot Ulrikens topp. Vi fikk på oss en mini haglebyge og litt regn, men før vi hadde klippet første klippet, så lettet været. Ned fra Ulriken var et eget kapittel, med vann i stien og blautaskitsprut i øst og vest.
På vei mellom de to første toppene står det alltid noen skjønne unger og selger vafler og sånt, så her fikk Frode seg en kaffekopp, mens Sondre gomlet brownie.
Reklameinnslagene blir fler og fler, på Rundemanen delte Platou ut saft som vanlig. Ved neste klipp var Tine på plass og delte ut noe drikkegreier, og ved siste klipp fikk vi Vestlandslefsa stukket i hånden. De som spiser/drikker sånt trenger ikke ta niste med seg neste gang.
Det var godt å komme ned til byen å få diplom og t-skjorte. Ingen var blaute og ingen fikk gnagsår, så på tross av dårlige værvarsler og litt blautaskit ble det en veldig fin tur.
Vi er kjempestolte av morfar som gikk alle 7 fjellene på 6,5 time, og er like blid og glad etterpå. Så sprek pensjonist skal jeg også bli!
To turgutter i tåke og regn på Ulriken 

2 kommentarer:

  1. Dere er spreke. Køturgåing i dette været virker ekstremt lite fristende, men Smøråsen er fin. :-)

    SvarSlett
  2. Det ble heldigvis ikke så mye kø, og været var bra det :) men... Smøråsen er fin den og.

    SvarSlett