lørdag 21. mai 2011

Min grønne supershott


Først tar jeg frem juicemaskinen min og skviser gjennom:
Brokoli ”føtter” fra uken som har gått
1 agurk
1 bunt selleri
Deretter har jeg oppi en god spiseskje av de fire superpulverene under, pluss en god skvis av Aloe Vera 40x
Rist godt sammen, sett deg ned i en god stol, pust dypt ned i magen og nyt!
Har du ikke juicer, kan du riste det ut i havre- eller mandelmelk, eller eplejuice.
4 gode pulver til en næringsrik grønn shott
Activated barley eller pre-spiret bygg
Aktivert bygg er laget av hele kornet og har en lang rekke med gode egenskaper.  Den tidlige spireprosessen det har vært gjennom, har aktivert næringsstoffene.
Det inneholder 19 forskjellige aminosyrer, og et meget høyt innhold av betaglukaner, et vannløselig fiber,  som gjør aktivert bygg så helsefremmende.
Har positiv reduserende effekt på LDL  kolesterolet.
Stabiliserer HDL kolesterolet  og reduserer dermed radikalt risikoen for hjerte- kar sykdom. Betaglukaner virker  betennelseshemmende, (verking i ledd er ofte betennelse)
Positiv effekt på immunforsvaret.
Stimulerer veksten av bakterier som beskytter mot patogener (sykdomsfremmende mikroorganismer i tarmen).
Aloe Vera 40x
Vi mennesker trenger et variert og sammensatt kosthold for å beholde god helse. Aloe Vera er en utmerket kilde til aminosyrer, enzymer, mineraler, plantesteroler, mono- og polysakkarider, antioksidanter og flere vitaminer. Det finnes over 200 naturlige virkestoffer i Aloe Vera, som gjør saften fra denne ørkenplanten til rene gullgruven.
Spirulina
Næringstetth
eten i Spirulina er veldig høy med mye klorofyll. Spiser du Spirulina får du i deg alle 8 essensielle aminosyrene som du trenger for å bygge proteiner. Du får også i deg flere vitaminer og mineraler, spesielt kalium, kalsium, krom, kobber, jern og mangan.
Spirulina har god effekt på diabetes, hud, hår og negler, bekjemping av bakterier, motvirker allergier og det styrker immunforsvaret vårt.
Hamp protein
Protein fra hamp planten er rikt på essensielle næringsstoffer, både fettsyrer og aminosyrer, og er en god kilde til jern, kalsium og magnesium.
Bio Stabilizer
Dette er et blandingsprodukt med svak smak av eple. Det består av Aktivated Barley, Rice Bran Solubles, Kamutgressjuice pulver og Byggressjuicepulver.
Stabilizeren er med på å stabilisere blodsukkerbalansen, i tillegg til å gi deg mange nyttige næringsstoffer.

2 kommentarer:

  1. haha @ brokkoli "føtter" ;) har akkurat fått meg den aloe veraen. så ut som en fantastisk super shott ja :D

    SvarSlett
  2. Utrolig hvor avhengig man blir av disse grønne drikkene! I starten syntes jeg det smakte pyton, men nå er det noe som mangler om jeg ikke får min daglige dose grønn gugge. :)

    SvarSlett