lørdag 21. mai 2011

Dagens Næringsliv på besøk

For noen uker siden hadde jeg besøk av en journalist og en fotograf fra Dagens Næringsliv. De spurte og jeg svarte, jeg laget litt mat og de smakte. På tross av at jeg hadde kvidd meg litt, ble det faktisk tre veldig hyggelige timer. Utgangspunktet for dette var at de skulle fylle Magasinet med stoff om helse og sunnhet, og på sin søken etter vanlige mennesker som har "fått det til" kom de over bloggen min.
Jeg er ikke fryktelig opptatt av å være fremme i media, men litt overrumplet over at noen har sett og anerkjent det jeg holder på med på webben, sa jeg ja til å stille.
I dag er dagen dette er på trykk i Magasinet. Overskriftene er "Kroppskontrollørene" og "Sykt sunn". Vel.... som alltid er det viktig å lese mer enn bare overskriftene, og artikkelen er faktisk veldig bra balansert. Vi er et par forståsegpåere og 6-7 vanlige mennesker, som har blitt portrettert, og jeg er førstemann ut. Jeg har fått lese teksten på forhånd og sagt ok, men det var rart å se hva som kom på trykk etter 3 timers samtale. Noe føltes litt tatt ut av konteksten, men det var mine ord som sto der.
Dette er en sånn artikkel som jeg hadde lest fra begynnelse til slutt, selv om jeg ikke hadde vært med. Det var interessant å lese om de andre, og jeg har allerede bestilt tur til København 9 juni, for å besøke Rawfood restauranten til Jesper Rydahl.

8 kommentarer:

 1. Så spennende :)

  Gratulerer med oppslag!

  SvarSlett
 2. ååååh så spennende. :)) skal kjøpe!!

  SvarSlett
 3. Interessant lesning i DN.
  Jeg er bare i starten av noe enda, usikker på hvilken retning. Følger nok bloggen din videre for inspirasjon:-)

  SvarSlett
 4. Så flott juice du lager. Sååå mye næring og sååå sunn. Fantastisk. Jeg må få tak i DN. Så spennende med artikkel. Gratulerer så mye :-)

  SvarSlett
 5. Hei! Så fin blogg du også har. Her skal jeg følge med videre :)

  SvarSlett
 6. Heisann! Du var jammen modig! Jeg har fått kommentarer og meldiger i dag som sier Du masserer i alle fall ikke brokkolien. (!) DN dro rett fra Bergen til meg, og fortalte om en nydelig kake de hadde fått. (Jeg serverte bare havregrøt med proteinpulver, det var nok et hint. ) Så raw-food er visst godt også!

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 7. Takk alle sammen, og Chassi ikke bekymre deg om å være annerledes. Jeg syns de er gal de som ligger på sofaen og ser tv... det går begge veier :)

  SvarSlett
 8. Så spennende, har veldig lyst til å lese artikkelen. Må se om jeg kan finne den noe sted.

  SvarSlett