mandag 23. mai 2011

Ny giv på treningsfronen

Jeg er nok mer aktiv enn en gjennomsnittlig sofasliter, og skritt telleren min bikker et femsifret tall nesten hver dag, men de helt heftige treningsøktene er det for få av. Ukene som har gått har jeg hatt det travelt med andre ting, og da blir tid til trening lett det som ofres. Dette og vil og skal jeg gjøre noe med, så fra denne uken av skal jeg hver søndag publisere en liten epistel som viser ukens trening. For de som synes dette blir for mye, for privat og for uinteressant, er det bare å hoppe over, men jeg selv har blitt inspirert til dette av Nina Bakke`s lille treningslogg. Det er selvfølgelig mest for min egen del, men kan jeg inspirere noen andre til å "få fingeren ut", så er jo det kjempebra!
Stolt tindebestiger på Hårteigen i 2010
Sjekk ut Kropp i balanse`s informasjon på dette blogginlegget hennes.

2 kommentarer:

  1. Om du forteller hvor du finner de fine turene dine også, blir jeg veldig begeistret. Nå når jeg nesten klarer å puste igjen etter en svært astmatisk oppussingshelg, trenger jeg mer enn en trapp for å miste pusten. Forhåpentligvis.

    SvarSlett
  2. Da håper jeg å begeistre med spennende turer fremmover. Hvis bare værgudene vil skjønne at det er sommer og ikke høst.
    Så dere har gått "litt" på veggene, det blir sikkert kjempefint :)

    SvarSlett